Chorche Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2011 stare dobre To je super fotka, úplně na mě dopadl takový klídeček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2011 NATO se lip nosi, ale te modre uz tam bylo moc (modry cifr, modry nato, modra cisla na lunete). prezul jsem Traser Supersport Long Edition zpatky na tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2011 To je super fotka, úplně na mě dopadl takový klídeček presne o tom ta fotka aj je zasluzeny odpocinok po tazkom tyzdni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmoobbyy Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2011 Hurá na trnkobraní To je psina Já taky, teda né trnkobraní, ale přestavba kůlny na verandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2011 No dneska dostaly pořádnej náhul. Zejtra z nich vyženu škvory a opláchnu hadicí od švestkový šťávy. Když už, tak už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2011 Tož to je matroš. Tak to se dá zima přežít :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haloss Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2011 Tak už si taky počítám půllitry hodinakama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 (upraveno) ..nevím jak to vysvětlit..ale tyhle hodinky se nosí parádně..týden jsem je nedal z ruky.. ..a uvnitř makající 7750 dělá +3s za den..paráda.. Upraveno 4. září 2011 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 ..nevím jak to vysvětlit..ale tyhle hodinky se nosí parádně..týden jsem je nedal z ruky.. ..a uvnitř makající 7750 dělá +3s za den..paráda.. Gratuluju k nové akvizici. Co na to říkají Béčka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Gratuluju k nové akvizici. Co na to říkají Béčka? ..už je mám víťo dýl..ale radši jsem se nechlubil...bo co kdyby nějaká změna... ale minulý víkend jsem je dal na ruku na akci, nechtěl jsem brat béčka...a fakt sedí parádně...ten tah se zcela přizpůsobí ruce..a ve chvilkách nudy koukám průhledem na strojek.. ..jinak Béčka odpočívají v cestovním pouzdru...a snad se nena....u.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 (upraveno) dneska teda vezmu B někam na vzduch.. předminulý týden se semnou poprvé čvachtaly ..a super.. Upraveno 4. září 2011 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 (upraveno) Dnes ráno já a paní Colombová Upraveno 4. září 2011 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 ..nevím jak to vysvětlit..ale tyhle hodinky se nosí parádně..týden jsem je nedal z ruky.. ..a uvnitř makající 7750 dělá +3s za den..paráda.. Jsou úžasný-škoda že mi utekli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Jsou úžasný-škoda že mi utekli ...ony ty neutečou..nebooj... já ti je dobře hlídám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Jsou úžasný. Takový syrový časoměrný nástroj bez designových kudrlinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Jsou úžasný. Takový syrový časoměrný nástroj bez designových kudrlinek. pěkné jsou ONY.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 panove nechcete sem misto kecu postnout nejake foto, at mam nac cumet, nechce se me nic cist Tak tu mas Gasy...aby si mal na co spominat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Tak tu mas Gasy...aby si mal na co spominat... hezkýý, čéče.. tie dones na to pifo, chcem to poobzerat podrobnejsie.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Ne že bych je zrovna dnes nosil, ale furt je očumuju a mazlím se s nima :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky