Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Měl by sis sladit auto s hodinkama :) Lexus je na MM moc uhlazenej :)

no to je, to je fakt.. teraz je len otazka, co vymenit :)

edit: ak hodinky, museli by byt scasti elektricke.. GS SD GMT? to by som bral.. i ked ak by sme mali byt technologicky dosledni, tak asi skor Kinéťikťaky.. a to nééé.. :)

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no to je, to je fakt.. teraz je len otazka, co vymenit :)

edit: ak hodinky, museli by byt scasti elektricke.. GS SD GMT? to by som bral.. i ked ak by sme mali byt technologicky dosledni, tak asi skor Kinéťikťaky.. a to nééé.. :)

Vyměnit auto :)

Kineticy jsou fajn. Nosil jsem je skoro rok a přežil jsem to. Žádný jiný hodinky jsem neměl tak chválený.

Odkaz ke komentáři

Vyměnit auto :)

Kineticy jsou fajn. Nosil jsem je skoro rok a přežil jsem to. Žádný jiný hodinky jsem neměl tak chválený.

normalne neuveris, ale uz som nastaveny na subaru. to vidim ako spravny match.. :) napriklad som sa nestrihal od aprila a vcera som sa oholil od juna prvykrat.. raz za kvartal, to musi stacit. aj v januari vencim psa v kratasoch, sandale vyzuvam v oktobri.. uz do nich tecie voda :) oblekové časy budovania kapitalizmu mám nastastie za sebou.

ved to, ze k tym kineticom robia niektore dizajny fakt vydarene.. sa asi musim donutit.

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

..kolik..? :D...ale nemá Alcantarový strop... :sad01_anim: ale sedačky větrané...to se cenní..! :smile_anim:

No jo, ten Passion Exclusive byl už moc drahý, máme tam "jenom" passion kůži, ale jinak je tam skoro všechno vč. masáží, TV, stolků a dalších serepetiček :P

NO FLAME: Jet 160km/h na omezovač v Sclasse je IMHO bezpečnější, než Fabií 130. Co se týká fotografíe, tak prohlašuji, že je to v německu, neřídím já a ruka s hodinkama taky není moje :lol:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...