sibirnaya Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 a ja su zas instalaterskej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Ste jak teplý bratři. Náhodou jim to spolu sluší a ladí. Nezáviď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 a ja su zas instalaterskej.. ..a kde mas hasak kurde? ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 a ja su zas instalaterskej.. Ty vole, včera mi roman do telefonu řikal (když jsme tak nějak kecali o smyslu chronoplacatění), že mi je prodá až bude mít manickej stav... Kdo moh tušit, že ho ten stav popadne za pouhých několik hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej888 Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Breitling skyracer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Ty vole, včera mi roman do telefonu řikal (když jsme tak nějak kecali o smyslu chronoplacatění), že mi je prodá až bude mít manickej stav... Kdo moh tušit, že ho ten stav popadne za pouhých několik hodin Bandi, ráno jsem měl v 8.10 od Romana už dva zmeškané hovory ... prý potřebuju radu, ale stejně už rozhodnutý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 S fotom to bude oveľa lepšie Breitling skyracer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Budem sa asi opakovať, ale tvoje fotky sú super. Klobúk dolu. ( aj keď klobúk nenosím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Tak parochnu dolu.! ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Srandičky? Tak parochnu dolu.! ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 než jsem šel blbnout do lesa, tak jsem zkusil nasadit mesh, který dnes dorazil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 no ty kravo, tak to je bomba.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 mmako - pecka, tohle vypada vyborne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 fakt k nim sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 (upraveno) jseš s tím meshem spokojenej? Dorazil v pořádku? Upraveno 15. září 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 (upraveno) díky všem za chválu, hlavně velké díky Romanovi, od něj je ten mesh EDIT: tak on už se přiznal :-) Obrovské díky, mesh je super, dorazil už včera, ale já byl v kanceláři v Brně. Na moje zápěstí sedne perfektně - vyndal jsem oba ty dílky a délka je úplně akorát. I šířka je perfektní a vypadá to prakticky stejně, jako originál na Portofinu 2011 (které je zvětšené a má tedy jiný rozchod nožek - tj. nejde použít IWC mesh). Upraveno 15. září 2011 uživatelem mmako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 ..dnes džíny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 (upraveno) ...a máte už všichni nový stupačky? Edit: není spíš správně: stoupačky? Na novém řemínku od Simona: Upraveno 16. září 2011 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 Kluci, já su už zase taky instalatér!!!!!!!!!!!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2011 magoři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky