Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

pejsek :)

kočička

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

To vypadá jako ňáký odpočítávání. Asi se to všichni za 11 dní dozvíme :-)

přesně!

já jel o 4 hodiny dříve a to teď nic nevyfotim :(

pěkný zvonek ;)

ze sběrnejch surovin ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodinky pekny, hosi. Ale spis by me zajimalo, co znamenaj ty minusovy cisla, co mate v podpisu?

Vyčkej času, děvěnko, vyčkej času!... jinak jsem se zasek u můnů a hnusnejch fotek a asi to tak zůstane napořád...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Připraven na dnešní počasí - přezuto na gumu.. :)

Odkaz ke komentáři

pebe, na tebe sem cestou do hokny myslel!

P.S. financ měl pravdu, sou i na kolo...

attachicon.giflolbyalapebe2.jpg

attachicon.giflolbyalapebe1.jpg

A to si říkal,že je na kolo nikdy nevezmeš-jak si je budeš šetřit :) :) :) Ty hodinky jsou ale fakt pěkný-asi jsem se neměl nechat přemluvit... :)

abych jen nekecal-zatím jsem věrný breitlím :)

Odkaz ke komentáři

A to si říkal,že je na kolo nikdy nevezmeš-jak si je budeš šetřit :) :) :) Ty hodinky jsou ale fakt pěkný-asi jsem se neměl nechat přemluvit... :)

abych jen nekecal-zatím jsem věrný breitlím :)

tvl, říkal, ale já za to nemůžu, vážně! :-)

to samo, sem se po vopici "ráno" probral, zjistil kolik je a že bych už měl bejt v hokně a tak sem blesku rychle, nevěda, co z předchozího večera na zápěstí maje, sednul na bicikel, abych záhy zjistil, že erka jedó se mnó, nó

Upraveno uživatelem Sedlin
Odkaz ke komentáři

tvl, říkal, ale já za to nemůžu, vážně! :-)

to samo, sem se po vopici "ráno" probral, zjistil kolik je a že bych už měl bejt v hokně a tak sem blesku rychle, nevěda, co z předchozího večera na zápěstí maje, sednul na bicikel, abych záhy zjistil, že erka jedó se mnó, nó

Ajoooo-kocovina-tak to je jasný... :) Chápu a hlavní je,že z nich máš radost a dělají Ti dobrou společnost :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...