Xpak Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Tome, na živo vypadají podstatně líp, ale Damasko je Damasko .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 od hodináře rovnou na ruku :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Hezké páteční odpoledne.IMG_20141107_142334_2.jpg Ty koktejlky mají naprosto úžasný cifeník. To musí být na živo velká paradá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Planet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Na cestách za Eternou..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 A jsou doma, radost zasloužená a převeliká:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Hezké páteční odpoledne.IMG_20141107_142334_2.jpgGratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edgar_23 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Pam Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Moje debata v Co se vam honi hlavou-takze tady jasne vidite,ze bych spis unosil suby,nez DJ,tady na fotce zrovna pam tedaSuby , o tom není u Tebe pochyb. Stylově jsme hodně podobní....vůbec bych se nebál i starších subů (14060,16610) a kůže.....viz Bulang&Sons - style : http://bulangandsons.com/watches-for-sale/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardennius Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Já dneska tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 A jsou doma, radost zasloužená a převeliká:-) Pěkné, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Moje debata v Co se vam honi hlavou-takze tady jasne vidite,ze bych spis unosil suby,nez DJ,tady na fotce zrovna pam teda Obcas mi hlavou prolitne stejna myslenka....jestli nejsou Expy moc nobl a nebyly by lepsi Suby nebo Expy II (vlastne jsem mel tyhle pochyby uz pri koupi), taky chodim podobne oblecenej, ale nakonec si vzdycky reknu ze ne. Ale stejne se cervik zase vrati...to je nas udel tady na foru Jinak uz nekolikrat jsem si v minulosti rikal z tvych fotek, jak az prekvapive dobre DJ vypadaji k tomu co nosis, navic mas 41mm pokud se nepletu coz tomu pohama. Podle me to neni o obleceni, jen proste chces po delsi dobe novy hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Suby , o tom není u Tebe pochyb. Stylově jsme hodně podobní....vůbec bych se nebál i starších subů (14060,16610) a kůže.....viz Bulang&Sons - style : http://bulangandsons.com/watches-for-sale/ Jj taky bych se asi nebál starších subů,ale zase si říkám,že ty keramiky jsou prostě lepší,i když těžko říct...Obcas mi hlavou prolitne stejna myslenka....jestli nejsou Expy moc nobl a nebyly by lepsi Suby nebo Expy II (vlastne jsem mel tyhle pochyby uz pri koupi), taky chodim podobne oblecenej, ale nakonec si vzdycky reknu ze ne. Ale stejne se cervik zase vrati...to je nas udel tady na foru Jinak uz nekolikrat jsem si v minulosti rikal z tvych fotek, jak az prekvapive dobre DJ vypadaji k tomu co nosis, navic mas 41mm pokud se nepletu coz tomu pohama. Podle me to neni o obleceni, jen proste chces po delsi dobe novy hodinky No tak nový hodinky bych potřeboval každopádně ..ale už teď mám problém to unosit-Omegy,Doxy,Panerai,Rolex,Seiko Kdybych koupil submariner ,Omegy bych pustil,to je taky pravda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Jsou pěkný , jen ta hodinová ruka mi přijde jak namalovaná A jsou doma, radost zasloužená a převeliká:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 A jsou doma, radost zasloužená a převeliká:-) Moc hezký Tome, a ten řemen taky. I když asi nebude pořád takhle hezky světlý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Jj taky bych se asi nebál starších subů,ale zase si říkám,že ty keramiky jsou prostě lepší,i když těžko říct...No tak nový hodinky bych potřeboval každopádně ..ale už teď mám problém to unosit-Omegy,Doxy,Panerai,Rolex,Seiko Kdybych koupil submariner ,Omegy bych pustil,to je taky pravda...Když koupíš suby, nebudeš nejspíše Omegy nosit. Kdybych měl možnost koupit NOS 16610 dal bych jim přednost před keramikama, na moji ruku jsou pohodlnější, lehčí, hezčí pouzdro, méně nablýskané, ale je to o osobním pocitu a vkusu. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Moc hezký Tome, a ten řemen taky. I když asi nebude pořád takhle hezky světlý..Díky Míšo, řemen je od mistra Anely i s opaskem, ale bude ho s čím střídat, tak snad chvíli vydrží:-) P.S. Hodinová ručka je samozřejmě namalovaná, ale jednou denně to sedí, tak proč to zbytečně řešit:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMT Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 co je to za Eterny ? to mají 24H ukazatel ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Dneska tak trochu v retro stylu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky