Jakubisko Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Dnes to vidím na Rolex vlnu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Na otočku domů, rychlá sprcha, čistý oblečení, DEEP SEA a hurá do hlubin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 No jó furt, jsem se kvůli vám šel přezout teda... A dám si Rolex čokoládu, páč mám hlad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Má ho vode mě, já ten řemen rád, běž prosím do koupelny, stoupni si na váhu a pokud tam nenajdeš 105 kg živý váhy, tak si dej na předchozí post edit. protože se teď nas.ralo 107 kg živý váhy. jo libe, neser nás... já mám sice jen o kilíčko míň než Romík ( zvláštní , jsem o 2 hlavy vyšší, měl bych pojíst), ale ten řemen mám taky rád a tebe to naučíme taky!!! a takhle se hrozí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 já mám sice jen o kilíčko míň než Romík ( zvláštní , jsem o 2 hlavy vyšší, měl bych pojíst) hajzle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 hajzle aji tak tě mám rád Romíku, jen se mi nesmíš plést v hospodě pod nohy, dolů moc nekoukám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 107 kilo jsem mel nekdy tesne po vojně.......amatéři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 107 kilo jsem mel nekdy tesne po vojně.......amatéři amatéři? po vojně jsem měl 114 kilo, to víš kuchař... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 amatéři? po vojně jsem měl 114 kilo, to víš kuchař... Já mm 67 ... dělám něco špatně ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Ať se jen nepřeme, kdo má větší váhu .... Nakolejím on topic. Dnes opět tyhle titanovky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 jo libe, neser nás... já mám sice jen o kilíčko míň než Romík ( zvláštní , jsem o 2 hlavy vyšší, měl bych pojíst), ale ten řemen mám taky rád a tebe to naučíme taky!!! a takhle se hrozí... A sakra! Konecne jsem do vahy strcil novou baterku a zjistil, ze na vlastni nazor nemam narok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Stále s černou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Stále s černou... Uz nejak dlouho, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Stále s černou... Dobre su, remen vyzera tiez fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Uz nejak dlouho, ne? Druhej den. Dobre su, remen vyzera tiez fajn. Hele ten řemen mě samotnýho překvapil. Je vynikající a hlavně si dal nejspíš někdo práci s tím, aby byl univerzální. Zatím vypadal stejně dobře se všema lunetama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Včera ZOO Praha :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Výbornej cit pro výběr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 To stopa : nádhernej bicolor !!! já už pátej den nonstop s kotvičkou foceno předevčírem. Nechápu, -1sec za 5dnů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Prej to teď frčí, vysvětlila mi dcera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky