Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Sice už to bohužel není dnešní fotka, ale přesto ji sem napodruhé dám.

Konečně jsem si vyzkoušel nové PO .... Omlouvám se za kvalitu, ale byl jsem rád, že mne nechali si hodinky vyfotit. Jsou parádní a sedí dobře (foto opravdu zkresluje).

Těším se až budou na ruce napořád. :smile_anim:

post-15604-047332400 1319355540.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

myslite si ze aj on ma take.??? podla knihy ma skor nejake lacne digi... :offtopic: rolex je "prekliata" značka..nedajú sa dať dole z ruky...

Tohle je mučení, představuju si to s nějakým vkusným zeleným strapem....

Odkaz ke komentáři

pro Viktora, potápky na plazu :D

pro vysvětlení: Gdyž jsem Viktorovi řek, že jsem na tuňáky narval aligátora, tak mručel něco debilech a tak :D

No, to je ale třeba doplnit ;).

Nejenom, že to vypadá blbě, ale ještě jsi přitom dojebal fajnový drahý řemen domácí úpravou z 24 na 22 mm :wacko: .

Ale každý svýho štěstí strojvůdce...

Přitom každý ví, že tyhle hodinky vypadají daleko nejlíp na kaučuku Hirsch Pure :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Romane? Ty jsi tam narval toho aligatora z panerai? Ty jsi ale debil!Posted Image

He he, to všechno byl výsledek vzpoury proti nákupní devalvaci na fóru. Já ho za slušný prachy nabízel Tombedovi, von ho nechtěl, pak jsem ho tady pověsil za cca polovinu původní ceny a pak se jen díval, jak se tady kluci trápí s prodeji Heroicu 18 pod litr, nový super hard core řemeny za pětikilo nikdo nechtěl atd. A tak jsem si řekl n.asrat. Aligátora od Ondry za patnáct stovek tady prodávat nebudu, dávat ho někam ven se mi nevyplatí skrz poštovný, poplatky na ýbeji a eště jsem prodejce z Čečenska nebo co, a o ty dva litry nezchudnu, tak jsem vzal žiletku a pravítko a šmik, šmik a byl na tuňákách. :D

A náhodu se mi na tom vy konzervativní blbečci líbí.

Jo a sranda byla, že mi chvíli po operaci volá Tombed, že ho chce a tak, a když se dověděl jak dopad, tak se z toho málem skácel. :D

post-1551-026083200 1319456388.jpg

post-1551-091628600 1319456402.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...