lukin_ova Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 Sice už to bohužel není dnešní fotka, ale přesto ji sem napodruhé dám.Konečně jsem si vyzkoušel nové PO .... Omlouvám se za kvalitu, ale byl jsem rád, že mne nechali si hodinky vyfotit. Jsou parádní a sedí dobře (foto opravdu zkresluje). Těším se až budou na ruce napořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 opat som na ne dostal chut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 Procházka na Kosíř a Aquatimery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 (upraveno) ..včera a dnes..původně jsem chtěl vyvenčit Marsy, ale nakonec i k Avengerům jde ta oranžová.. Upraveno 23. října 2011 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 Přirozeně zase tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 Potápky na horách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 (upraveno) od úterka jsem je skoro nesundal Upraveno 23. října 2011 uživatelem zekon7302 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 Potápky na horách CFD0C001B? Nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohush Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 CFD0C001B? Nádhera. jj, díky, taky je mám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 myslite si ze aj on ma take.??? podla knihy ma skor nejake lacne digi... rolex je "prekliata" značka..nedajú sa dať dole z ruky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 pro Viktora, potápky na plazu pro vysvětlení: Gdyž jsem Viktorovi řek, že jsem na tuňáky narval aligátora, tak mručel něco debilech a tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 myslite si ze aj on ma take.??? podla knihy ma skor nejake lacne digi... rolex je "prekliata" značka..nedajú sa dať dole z ruky... Tohle je mučení, představuju si to s nějakým vkusným zeleným strapem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 pro Viktora, potápky na plazu pro vysvětlení: Gdyž jsem Viktorovi řek, že jsem na tuňáky narval aligátora, tak mručel něco debilech a tak No, to je ale třeba doplnit . Nejenom, že to vypadá blbě, ale ještě jsi přitom dojebal fajnový drahý řemen domácí úpravou z 24 na 22 mm . Ale každý svýho štěstí strojvůdce... Přitom každý ví, že tyhle hodinky vypadají daleko nejlíp na kaučuku Hirsch Pure Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Romane? Ty jsi tam narval toho aligatora z panerai? Ty jsi ale debil! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Romane? Ty jsi tam narval toho aligatora z panerai? Ty jsi ale debil! apage satanas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Romane? Ty jsi tam narval toho aligatora z panerai? Ty jsi ale debil! He he, to všechno byl výsledek vzpoury proti nákupní devalvaci na fóru. Já ho za slušný prachy nabízel Tombedovi, von ho nechtěl, pak jsem ho tady pověsil za cca polovinu původní ceny a pak se jen díval, jak se tady kluci trápí s prodeji Heroicu 18 pod litr, nový super hard core řemeny za pětikilo nikdo nechtěl atd. A tak jsem si řekl n.asrat. Aligátora od Ondry za patnáct stovek tady prodávat nebudu, dávat ho někam ven se mi nevyplatí skrz poštovný, poplatky na ýbeji a eště jsem prodejce z Čečenska nebo co, a o ty dva litry nezchudnu, tak jsem vzal žiletku a pravítko a šmik, šmik a byl na tuňákách. A náhodu se mi na tom vy konzervativní blbečci líbí. Jo a sranda byla, že mi chvíli po operaci volá Tombed, že ho chce a tak, a když se dověděl jak dopad, tak se z toho málem skácel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 24. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2011 Náhodou to vypadá celkem dobře Ono to asi bude tak, že na tunách bude málokterý řemen vypadat špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky