Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Včera tady pózovala nějaká místní modelka, dnes německá pilotka.

AH_0077.jpg

Huste foto Marcus, koukam jako puk :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

......

Hodinky - alespon pro me - jsou kombinaci toho, co je uvnitr a toho, jak vypadaji. A priznejme si, ze taky damasku ta druha noha zkratka jeste nedorostla...

No, já ti nevím. Myslím, že nemáš pravdu. Já jsem si ty hodinky kupoval z poloviny právě kvůli vzhledu. Jen z poloviny, neb jsem, jak známo, velký fanda inhauzů a technických lahůdek. Ale myslím, že hodně lidí tady si je koupilo téměř výhradně kvůli vzhledu. A dejme tomu třeba ještě odolnosti. Tak jak to teda je? Jsou všichni vlastníci Damasko hodinek tady lidi zcela bez vkusu a bez názoru na vzhled hodinek? Pokud ano, mohl by tvůj výrok být pravdivý. Nebo je to nakonec trochu jinak?

Ta matnost, nenápadnost, jistá forma nudy, absence bling faktoru, absence zdobení a lesku, absolutní podřízení funkčnosti, čitelnosti a odolnosti je přece právě ta jejich cesta. Není to tím, že by jim "nedorostla druhá noha", tedy vzhled. Mají ji už dávno, mají ji propracovanou a ví co dělají. Jen se ti prostě ten výsledek nelíbí, což je samozřejmě v naprostém pořádku. Není to tím, že by neuměli udělat leštěné pouzdro se zlatou, zubatou lunetou. Oni jen nechtějí. Vzhled se tu vždy posuzuje individuálně, podle vkusu každého soudruha. Nelze tedy říct, tihle mají dobrý vzhled a tihle mají ještě špatný vzhled a musí zamakat. Samozřejmě ale lze kdykoliv rict:"Tyhle se mi vůbec nelíbí."

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Návštěvník dlubix

No, já ti nevím. Myslím, že nemáš pravdu. Já jsem si ty hodinky kupoval z poloviny právě kvůli vzhledu. Jen z poloviny, neb jsem, jak známo, velký fanda inhauzů a technických lahůdek. Ale myslím, že hodně lidí tady si je koupilo téměř výhradně kvůli vzhledu. A dejme tomu třeba ještě odolnosti. Tak jak to teda je? Jsou všichni vlastníci Damasko hodinek tady lidi zcela bez vkusu a bez názoru na vzhled hodinek? Pokud ano, mohl by tvůj výrok být pravdivý. Nebo je to nakonec trochu jinak?

Ta matnost, nenápadnost, jistá forma nudy, absence bling faktoru, absence zdobení a lesku, absolutní podřízení funkčnosti, čitelnosti a odolnosti je přece právě ta jejich cesta. Není to tím, že by jim "nedorostla druhá noha", tedy vzhled. Mají ji už dávno, mají ji propracovanou a ví co dělají. Jen se ti prostě ten výsledek nelíbí, což je samozřejmě v naprostém pořádku. Není to tím, že by neuměli udělat leštěné pouzdro se zlatou, zubatou lunetou. Oni jen nechtějí. Vzhled se tu vždy posuzuje individuálně, podle vkusu každého soudruha. Nelze tedy říct, tihle mají dobrý vzhled a tihle mají ještě špatný vzhled a musí zamakat. Samozřejmě ale lze kdykoliv rict:"Tyhle se mi vůbec nelíbí."

Ano, tohle mi dává smysl a rozumím tomu tak, že jsi si je právě pro tyto vlastnosti koupil. Každý si v hodinkách musí najít to své. Tak ať ti to dlouho tiká.

Odkaz ke komentáři

Uctivě děkujeme, já i Němka.

Neni vubec zac, jak jsi to dokazal, tu paradu ?:)

Odkaz ke komentáři

Škoda těch zbytečných sporů tady. Dneska byl krásný den, ke kterému mi to vůbec nezapadá. Takže alespoň u mě pohoda, klídek, tabáček bad_boys_20.gif

attachicon.gifDSCN4989.JPG

Hodinky velmi pěkné,ale to chlapi nemůžete tu cigaretu odložit alespoň při focení? 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...