bandicoot Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Boží, Tome. Úplně z toho čiší ta nálada "šero, zima, mám po práci, jedu domů, hlava vypíná, naleju si Zakapu, zapálím krb, sednu do ušáku..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 ..dnes tyto.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Pořád stejně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Jsou to skvělý hodinky. Mám je vážně rád a nedám na ně dopustit. Já to určitě nemám tak, že bych neměl na výběr a tak nosil Planet Monstra. Spíše naopak. Áno to máš pravdu, sú super...len už mám túžbu nie po iných, ale po ďalších, čo neznamená, že ich chcem nahradiť, bože chráň. Tieto len tak ľahko nepustím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 24 hodinové Glycine Airman 17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 ja pre zmenu gmt dobre ze som ich nepredal, pri cestovani su nenahraditelne. keby mali naozajstny GMT kaliber tak splnaju kriteria na "one and only". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 Včerejší foto z akce na brněnském SportLife .. nakonec se ukázalo, že co cyklista to chronomagor Kolem mě samý Rolexky, IWC, Omegy, TH ...Vyzkoušel jsem tedy na ruku nějaký IWC Romana Kreuzigera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 Vidiáky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 Čoveče tyhle glyciny se mi líbí snad víc, než ty MM. Fakt pěkné. Dneska se dělalo se dřevíčkem tak jedna rychlovka tak ja robim s cervenym vineckom /tesne po obede -najvyssi cas zacat, ze/, tak pridam jednu amatersku nenechajte sa pomylit hodinkami, je to naozaj 750ml flasa, hehe.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Svoboda Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 Už měsíc na ruce jenom toto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Štefka Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 Konecne poradne hodinky !! Už měsíc na ruce jenom toto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 ..dnes..po deseti letech ve vlaku.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 ..dnes..po deseti letech ve vlaku.. Taky mě to čeká, mladá přišla s tím, že ještě nejela rychlíkem :-((( Já dneska tyhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 13. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 Taky mě to čeká, mladá přišla s tím, že ještě nejela rychlíkem :-((( Já dneska tyhle ..no já to měl stejně.. místo stání na rallyesprintu mě mladý řekl, že nikdy nejel rychlíkem..tak jsem mu to splnil. ..má to svoje výhody..okusil jsem pohostinost olomouce..brusinkový punč a tak.. P.S. ty puntíky mě vážně chybí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 Krása nesmírná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 obchodník-o3-joo tak to je těžká paráda,udělej víc fotek,proč to tady někde není v chlubírně,nebo je?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 ..no já to měl stejně.. místo stání na rallyesprintu mě mladý řekl, že nikdy nejel rychlíkem..tak jsem mu to splnil. ..má to svoje výhody..okusil jsem pohostinost olomouce..brusinkový punč a tak.. P.S. ty puntíky mě vážně chybí.. jj, není nad Seiko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 13. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. chlapi omluvam sa ,bola to skuska ale dufam,ze coskoro to bude v "chlubicim" vlakne zabudol som to tam dopisat,lebo manzelka stale "otravovala" a nezabudla doplnit,ze suby mi sedeli lepsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky