zibarek Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Baterkáče B a jedna vlastivědná. Kde to jsem? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 (upraveno) Baterkáče B a jedna vlastivědná. Kde to jsem?Sent from my iPhone using TapatalkKV, zámecký vrch Upraveno 7. srpna 2015 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 (upraveno) KV, zámecký vrchSuper Upraveno 7. srpna 2015 uživatelem zibarek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Čo iné v krásny slnečný piatok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Zasejc Moony... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Taky tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Cekal jsem, jestli se ozves, jsou to ty Tve :-)) Koupil si je od tebe muj spolecnik, nosi je pravidelne, napul s ML Pontisy S :-) Tak samozřejmě, že si všimnu svých bývalých, tuplem, když mám jen nepatrně jiné Alpiny znovu Tak to mu drží už pěkně dlouho, že zdravím a ať je nadále spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Hm, ten mobil je snad unavenej víc než já, takhle večer mu to focení vůbec nejde...Ty je furt máš? To mě těší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Po ránu do práce aspoň trochu dychatelno..a přijedu do firmy a dozvím se, že nejde klimatizace od strážného, to bude fajn den.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Po ránuPěkná kožka. Sekne k těm Nautilům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Dovolená, angina and home oficce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
monkey78 Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Dnes německá kvalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Poctivý kus oceli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Trochu som sa nudil na ceste do mesta.. Aplikácie na iPhone nemám takmer žiadne, no táto ma celkom baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Aspoň trochu sa ochladiť a šup zas do kanclu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Ještě, že mají takovou vodotěsnost. V tomhle horku se potím tak, že cokoliv jiného než potápky by už mělo zamlžené sklíčku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Ještě, že mají takovou vodotěsnost. V tomhle horku se potím tak, že cokoliv jiného než potápky by už mělo zamlžené sklíčku... Ano, do těchto teplot od WR 10 bar výš, nic jiného nemá šanci obstát. Z materiálů tahu pouze ocel nebo titan, vše ostatní selhává... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 PAM s odleskama na vintage remenu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Ještě, že mají takovou vodotěsnost. V tomhle horku se potím tak, že cokoliv jiného než potápky by už mělo zamlžené sklíčku...siwi ty čím stále fotiíš?? Lebo na každej fotke vyzerajú akoby ani sklo nemali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 siwi ty čím stále fotiíš?? Lebo na každej fotke vyzerajú akoby ani sklo nemali... To víš, předražená ETA a ještě bez sklíčka Tohle je zrovna jen mobilovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky