Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

to jedna Cé je to trošku kazí, ale pěkný sou  ;)

edit: na ruce tohle

post-26998-0-17056200-1441385419_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

Nato strapy jsem nikdy nemel rad, ale s prichodem pilotek jsem tomu dal jeste jednu sanci a je to super, tato kombinace me vazne bavi.

54856a471bb1875b7900385937f3a316.jpg

Odesláno

Teda pánové, vy tady válíte, jeden kus lepší jak druhej!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Emefe, paráda, gratuluju! Jsme dlouho nebyli na pivku, co?  ;)

Jsou super, musím říct. Jak mi na SNKL vadil day-date, tak tady je date perfektní, vůbec celkově to zpracování je skvělé, Filip je asi moc nenosil, tak jsou prakticky nové, ani jsem nenašel na pouzdru vlášečnice. A ten tah je pohodlný a nevypadá aspoň tak obyčejně jako oyster.

Hehe, ale nosil, navzdory tomu, co jsem na začátku psal v inzerátu  B) Ale už se to tady na fóru kdysi zmiňovalo, že jsem na svoje věci asi moc opatrnej  :)

Jinak vidím, že jsou v dobrých rukou, takovéhle fotky bych jim nepořídil :speak_cool:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

U mě taky "novinka", po téměř 5 měsících z nemocnice Na Dělostřílnách - ale chodí teď úplně jinak, než když tam nastupovaly:

post-14111-0-29202500-1441386900_thumb.jpg

Návštěvník Strocek
Odesláno

Teda pánové, vy tady válíte, jeden kus lepší jak druhej!

Dík. Já vím, že ten můj je nej  ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...