Exiztence Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 slušnej chronograf na potápění...Pecka, krásnej cifr a dýnko.
rooosta Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Prcam na to, idem domof...pekny vikend fseckym :-)
StefanM Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Super, ze sa tu rozbehli jlc chrona, este by mohol niekto vytasit jlc deep sea vintage.
Exiztence Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Super, ze sa tu rozbehli jlc chrona, este by mohol niekto vytasit jlc deep sea vintage. Nebo nějaké Amvoxy )
Kid_A Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Prcam na to, idem domof...pekny vikend fseckym :-) paradni fotka!
Kid_A Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 (upraveno) Marky... Upraveno 4. září 2015 uživatelem Kid_A
Návštěvník Strocek Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 (upraveno) to jedna Cé je to trošku kazí, ale pěkný sou edit: na ruce tohle Upraveno 4. září 2015 uživatelem Strocek
M.S. Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Oranžové combo Odesláno z mého SM-G925F pomocí Tapatalk
Bells Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Nato strapy jsem nikdy nemel rad, ale s prichodem pilotek jsem tomu dal jeste jednu sanci a je to super, tato kombinace me vazne bavi.
Filip.J Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Teda pánové, vy tady válíte, jeden kus lepší jak druhej!------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Emefe, paráda, gratuluju! Jsme dlouho nebyli na pivku, co? Jsou super, musím říct. Jak mi na SNKL vadil day-date, tak tady je date perfektní, vůbec celkově to zpracování je skvělé, Filip je asi moc nenosil, tak jsou prakticky nové, ani jsem nenašel na pouzdru vlášečnice. A ten tah je pohodlný a nevypadá aspoň tak obyčejně jako oyster.Hehe, ale nosil, navzdory tomu, co jsem na začátku psal v inzerátu Ale už se to tady na fóru kdysi zmiňovalo, že jsem na svoje věci asi moc opatrnej Jinak vidím, že jsou v dobrých rukou, takovéhle fotky bych jim nepořídil ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ U mě taky "novinka", po téměř 5 měsících z nemocnice Na Dělostřílnách - ale chodí teď úplně jinak, než když tam nastupovaly:
Maxel Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 (upraveno) #fromwhereistand Upraveno 4. září 2015 uživatelem Maxel
Návštěvník Strocek Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 Teda pánové, vy tady válíte, jeden kus lepší jak druhej! Dík. Já vím, že ten můj je nej
HondzaX Odesláno 4. září 2015 Nahlásit Odesláno 4. září 2015 teď už zase tyto - moje klasika letních dnů :-)
Doporučené příspěvky