warann Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Pěkný jsou, nejsou však malý? Mi je půjč a nejake pekne foto uděláme.. to sou ty 38cky, ne?Hele míry neznám a především bohužel nejsou moje. Prinesl je kámoš včera na pivo (proto ta mizerná fotka), zdejší mlčenlivý člen, kterej toho má plnou kabelku, ale nefotí nic. Když jsem je uviděl a hlavně nasadil, tak mi spadla čelist. Pro mě aboslutně nejlepší co jsem měl možnost vidět či vyzkoušet. Jsou krásný, pohodlný, nezdráhal bych se říct dokonalý univerzály.
warann Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Novej řemen od Ondry Šímy ....ve vedlejších rolích stafík a lego.
7jerry7 Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Tak posta s frontou, ale darecek je ok ...snad udela radost ja
honza71 Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Zrejme mam novy vikendovky :-DMusim se srovnat s velikosti (prijdou mi krapet maly), ale jinak jsou bozi. Cal.12, super cifernik a netradicni pouzdro.
sibirnaya Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Hele míry neznám a především bohužel nejsou moje. Prinesl je kámoš včera na pivo (proto ta mizerná fotka), zdejší mlčenlivý člen, kterej toho má plnou kabelku, ale nefotí nic. Když jsem je uviděl a hlavně nasadil, tak mi spadla čelist. Pro mě aboslutně nejlepší co jsem měl možnost vidět či vyzkoušet. Jsou krásný, pohodlný, nezdráhal bych se říct dokonalý univerzály.ja bych rek, ze jo, kdyz mrknu na tvy fotky s Mark15, tak by to velikostne odpovidalo. Driv delali 38mm 100h rezerva natahu, tech bylo tusim 1999, pak udelali 40mm 72h rezerva, tech je 2005
M3maniac Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Honzo moc pěkný hujerky.....gratulace
Povidláček Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Čekání na oběd a po delší době Háčka
VintageLover Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Karle nádherné ty tvé JLCJá jsem zase hotovej z těch modrejch speedů, díky Zrejme mam novy vikendovky :-DMusim se srovnat s velikosti (prijdou mi krapet maly), ale jinak jsou bozi. Cal.12, super cifernik a netradicni pouzdro.IMG_20151219_090843_1.jpgSe mi líbí, krásná práce a mě malé vůbec nepřipadají Jsou fakt dobrý. Co dobrý, asi nejlepší co jsem měl na ruce. S nima to klidně skončím (byť fotka shit).Nějak mi k Tobě nejdou, spíše 14060, to je ta cesta
Jeronimo Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 IMG_0153.jpgMoc krásné.. ... vanocni nalada :-D ...Sám doma, takže tenhle filmeček je na pořadu večera. Nevím proč, ale musím ho aspoň dvakrát do roka zhlédnout. dnes víkendové modrásky.....Dnes v noci se mi zdálo, že sedím a jen tak plkám s Jardou Jágrem na pivku. Měl na ruce tyhle Monaca a dost vážně uvažoval o jejich přeleštění. Samozřejmě jsem mu nabídl své služby, ale dál si to nepamatuji... To je peklo a to jsem měl večer jen dvě pivka.
Krrtek Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Panerai, Red Wing a Raw Denim. Že já jsem sem vůbec lezl....Taky tak, stejny postizeni... Akorat misto PAM JLC;-)
vladimir72 Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 (upraveno) Včera mi dorazily ze státůFull titan verzeBohužel jsem je musel přezout na shark mesh, silikon je mi "moc akorát" Upraveno 19. prosince 2015 uživatelem vladimir72
Doporučené příspěvky