Peta-Biker Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 (upraveno) V koloně na dálnici: No, nekecej, vidím dobře? Maurice Lacroix? Nevím proč tahle sympatická značka je tady tak opomínena. Připomíná mi lehce Panerai (ne vzhledem), jelikož za poslední roky je vidět veliký posun dopředu a vybral bych si tam teda. Doufám, že budou lepší fotky. Upraveno 20. února 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 Jako každý den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 20. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2012 No, nekecej, vidím dobře? Maurice Lacroix? Nevím proč tahle sympatická značka je tady tak opomínena. Připomíná mi lehce Panerai (ne vzhledem), jelikož za poslední roky je vidět veliký posun dopředu a vybral bych si tam teda. Doufám, že budou lepší fotky. Peťane, jsou i v chlubícím vlákně, už pár měsíců. A pořád mě baví Dokonce si říkám, že bych mohl pokračovat už jen s řadou Masterpiece a něco přikoupit, jsou to krásný hodinky. (I když bych pak při případném prodeji asi prodělal kalhoty, tohle fórum je vůči ML nějak podivně rezistentní.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Že by konečně přicházelo jaro ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Ananta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Jako každý den... Já taky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 (upraveno) Porad za slusnaka, uznavam, ze k bily kosili to jde o fous lip nez Sinn na silikonu. Edit: velikost fotky, stejne je rozmazana, musim najit nejakou android fotoshop app, ktera i doostruje Upraveno 21. února 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 hura, po navrate do Europy ziadny sneh.dnes vencim vydobytky japonskeho priemyslu /a je mi dobre/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Porad za slusnaka, uznavam, ze k bily kosili to jde o fous lip nez Sinn na silikonu. Edit: velikost fotky, stejne je rozmazana, musim najit nejakou android fotoshop app, ktera i doostruje Very stylish, man! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Porad za slusnaka, uznavam, ze k bily kosili to jde o fous lip nez Sinn na silikonu. Edit: velikost fotky, stejne je rozmazana, musim najit nejakou android fotoshop app, ktera i doostruje ..už to mám bandi..!! Ty jsi Hit-man... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 zatím si užívám leisure&sport-wear dokud můžu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Nato strapy se mi vždycky vyloženě hnusily, ale teď jsem se rozhodl jeden zkusit a právě přišel. Můžete mi říct, jestli jsem ho vůbec správně nasadil? Trochu jsem s tím bojoval Nosí se to skvěle a líbí se mi, jak to vypadá, takže příjemné překvapení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 dnes tyto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 rolex a Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Nato strapy se mi vždycky vyloženě hnusily, ale teď jsem se rozhodl jeden zkusit a právě přišel. Můžete mi říct, jestli jsem ho vůbec správně nasadil? Trochu jsem s tím bojoval Nosí se to skvěle a líbí se mi, jak to vypadá, takže příjemné překvapení. měl jsem naprosto stejné předsudky - ale kdo jednou zkusí, víc nemůže jinak ...! vypadá to, že ho máš OK, kratší strana s přeskou nad 12, na tom není co zmastit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 rolex a vyborne doplneny slnecny den! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Murphy: Jak jsi na tom s přesností? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Furt tohle, nafurt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Murphy: Jak jsi na tom s přesností? ;-) Jestli se ptáš na to, jak jdou přesně, tak ti odpovím naprosto přesně: Jdou přesně! Jestli se ptáš na nesoulad času na hodinkách a času publikace příspěvku, tak ti opět odpovím přesně: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2012 Pod královnou Beskyd ! Hodinky jsou furt stejné, proto na té fotce nejsou až tak důležité...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky