Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

V koloně na dálnici:

No, nekecej, vidím dobře? Maurice Lacroix? Nevím proč tahle sympatická značka je tady tak opomínena. Připomíná mi lehce Panerai (ne vzhledem), jelikož za poslední roky je vidět veliký posun dopředu a vybral bych si tam teda.

Doufám, že budou lepší fotky.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

No, nekecej, vidím dobře? Maurice Lacroix? Nevím proč tahle sympatická značka je tady tak opomínena. Připomíná mi lehce Panerai (ne vzhledem), jelikož za poslední roky je vidět veliký posun dopředu a vybral bych si tam teda.

Doufám, že budou lepší fotky.

Peťane, jsou i v chlubícím vlákně, už pár měsíců. A pořád mě baví :)

Dokonce si říkám, že bych mohl pokračovat už jen s řadou Masterpiece a něco přikoupit, jsou to krásný hodinky.

(I když bych pak při případném prodeji asi prodělal kalhoty, tohle fórum je vůči ML nějak podivně rezistentní.)

post-1118-082469000 1329763898.jpg

Odkaz ke komentáři

Porad za slusnaka, uznavam, ze k bily kosili to jde o fous lip nez Sinn na silikonu.

Edit: velikost fotky, stejne je rozmazana, musim najit nejakou android fotoshop app, ktera i doostruje

..už to mám bandi..!! Ty jsi Hit-man...:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Nato strapy se mi vždycky vyloženě hnusily, ale teď jsem se rozhodl jeden zkusit a právě přišel. Můžete mi říct, jestli jsem ho vůbec správně nasadil? Trochu jsem s tím bojoval :)

Nosí se to skvěle a líbí se mi, jak to vypadá, takže příjemné překvapení.

post-5318-009669800 1329820979.jpg

post-5318-039747000 1329820989.jpg

Odkaz ke komentáři

Nato strapy se mi vždycky vyloženě hnusily, ale teď jsem se rozhodl jeden zkusit a právě přišel. Můžete mi říct, jestli jsem ho vůbec správně nasadil? Trochu jsem s tím bojoval :)

Nosí se to skvěle a líbí se mi, jak to vypadá, takže příjemné překvapení.

měl jsem naprosto stejné předsudky - ale kdo jednou zkusí, víc nemůže jinak ...!

:smile_anim:

vypadá to, že ho máš OK, kratší strana s přeskou nad 12, na tom není co zmastit

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...