Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

vite, to je kalendarovka

Tak to je sakra bozi fotka, samo. i hodinky.

To je hodne velká palba!!! Nadhera!

krasna, gratuluji!

vidim tam postovni znamku, je to mozny?

asi blbý dotaz, to je opravdu funkční komplikace?

Díky všem.

Ano točí se to.

Odesláno (upraveno)

Prischera: Hergot, já je snad půjdu dnes po práci omrknout do Koscomu (už podruhý), jsou fakt parádní... kolik máš obvod, že ti přišel ten Tropic dlouhej? Já je zkoušel na ruku jen na hadru tehdá a mám 18,5 cm.  Kámošovi co byl se mnou se zdály na mě malý, ale já si to nemyslím... půjdu je tam zkusit ještě jednou, fakt se mi líbí

Já mám cca 17, na 18,5 budou úplně v pohodě.

Tak jsem se do toho Koscomu nakonec dostal až dnes. Vyzkoušel jsem je na ruce a musím říct, že jsou fantastický. Ta lesklá úprava cifru, nádherně klenutý safír... hrozně se mi líbí i chod lunety, krásně výrazně kliká a je přesný...asi jsem se zamiloval... 

Zkoušel jsem je na tahu a ten mi nepřišel nic moc...navíc to zůžení u spony na 14 mm(!!!) je fakt úlet, vypadá to divně. Na nylonu vypadaly líp, ale zase byl takový tvrdý a nepoddajný. Tropic gumu jsem bohužel na ruku nezkusil a nemůžu tak hodnotit tu délku, měli jí jen na bledě modrém modelu a nechtěl jsem už prodavače otravovat... ale myslím, že bych je unosil, co? 

post-32970-0-75943700-1488059805_thumb.jpg

post-32970-0-40577600-1488059822_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Povidláček
Odesláno

Breaktime. Potrebujem vychrtliny pod košeľu. 2 potapky som si uvaril tak si ich aj jem.

Jak se mi libi Seiko, ktery maji shroud, tak proste neprekousnu to novy X na cifru. Proc to tam rvou? Nemuzou to hodit jenom na korunku? Na ciferniku je toho poto zbytecne moc... ach jo. Ale jo, dobry, jen proste nic pro me - bohuzel! :(

Odesláno

kartagos: konecne jsi taky neco nafotil :)

paradni LHC!

Odesláno

:-) díky Tano, ale fotograf ze mě hold nikdy nebude

To ze me take ne, bud v klidu ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...