filo-boxer Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Dneska máme jubileum - 1 měsíc spolu! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Takže dnes vintage. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Dneska máme jubileum - 1 měsíc spolu! Ani nevíš, jak moc ti závidím to nadšení z hodinek. Taky bych to chtěl ještě jednou zažít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Ani nevíš, jak moc ti závidím to nadšení z hodinek. Taky bych to chtěl ještě jednou zažít. Uz jsi to zazil, jen je to davno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Uz jsi to zazil, jen je to davno No právě. Chtěl bych to ještě jednou zažít, ale nevěřím tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Hmmm, takze uz nehledame definitivni, ale takove, ktere poskytnou vzruseni?Napada me spousta paralel, ale k hodinkam nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Hmmm, takze uz nehledame definitivni, ale takove, ktere poskytnou vzruseni? Napada me spousta paralel, ale k hodinkam nic... Kdy ses ty naposledy z hodinek "podělal"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Hmmm, takze uz nehledame definitivni, ale takove, ktere poskytnou vzruseni? Napada me spousta paralel, ale k hodinkam nic... ve spojení s "protirozvodovým vláknem" slušný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Kdy ses ty naposledy z hodinek "podělal"? Poprve a naposledy, kdyz jsem vstupoval do vyssich pater, Omega Speedmaster Professional "Moonwatch", ref. 3576.50.00 To jsem fakt nespal, nejed a chemie ve mne bublala jak pri prvnim styku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Poprve a naposledy, kdyz jsem vstupoval do vyssich pater, Omega Speedmaster Professional "Moonwatch", ref. 3576.50.00 To jsem fakt nespal, nejed a chemie ve mne bublala jak pri prvnim styku. Takže před cca 3 lety. Neříkej, že bys to taky ještě nechtěl aspoň jednou zažít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Hosi, jste vyhoreli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Neříkej, že bys to taky ještě nechtěl aspoň jednou zažít. Chtěl, ale obávám se, že tady to nebude. Vyhořel jsem u nožů, vyhořel jsem u hodinek, co dalšího... ...na auta nemám, známky, odznáčky, podtácky mě neberou, štětky nemam rád, asi jsem v prdeli, nevím co sbírat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Chtěl, ale obávám se, že tady to nebude. Vyhořel jsem u nožů, vyhořel jsem u hodinek, co dalšího... ...na auta nemám, známky, odznáčky, podtácky mě neberou, štětky nemam rád, asi jsem v prdeli, nevím co sbírat. Co RC modely, auta sou moc fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Bandi ma tri holky, to asi nebude ten sprany smer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 (upraveno) Co RC modely, auta sou moc fajn To je fajn, ale kdyz to clovek bere vazne, zere to cas. Musel bych do toho zaangazovat deti a vydavat to za spolecny rodinny projekt. Tech veci, ktery bych chtel delat, ale nejsou kompatibilni s rodinou, je vic. Lov, single cestovani s baglem, golf, vysedavani po hospodach... Proto to substituuju blbostma jako jsou hodinky Upraveno 11. dubna 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 dnes totok,ale zanedlouho už bude něco na co se moc těším Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Bandi to ti nezávidím,zkus to kompenzovat třeba tímhle,já si tak krátím čas hledáním nových hodinek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Ani nevíš, jak moc ti závidím to nadšení z hodinek. Taky bych to chtěl ještě jednou zažít. Ony jsou to moje první z vyšší ligy, tak asi proto. Časem otupí každý a je jedno jestli jde o hodinky nebo ženskou. Je to smutné ale je to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 (upraveno) tiež Steinhart Upraveno 11. dubna 2012 uživatelem fermuello Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2012 Časem otupí každý a je jedno jestli jde o hodinky nebo ženskou. Je to smutné ale je to tak. to je fakt. nejlepší je asi mít bohaté portfolio zájmů. osobně si myslím, že CESTOVÁNÍ... neomrzí a je to program na celý život.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky