huhu4d Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 na budapestianskom letisku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Bluering Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 (upraveno) Pořád nevím, jestli je k nim ten řemen jenom divný, nebo naprosto nevhodný, ale dneska na ruce byly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Řemen OK, hodinky OK, dohromady Aspoň podle mě, je to rally řemen, hodící se ke kulatým hodinkám a ty ho cpeš na obelníkové... EDIT: chybka... Upraveno 15. dubna 2012 uživatelem funf5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 dnes aj tu šňórku pro Maroša:D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Tombede to není Instagram,ale Hipstamatic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Sezóna přichází, tak šup na to - na nato! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Snad už jenom párkrát než nastane tuning. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Perfektní kus kožky(šnórka). P.S. Tos byl chcát v přírodě a něco ukáplo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Tombede to není Instagram,ale Hipstamatic šikovné udělátko... ty fotky jsou fajn, líbí se mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 (upraveno) ta jedovatě zelená ručka mě nepřestane asi nikdy bavit ... neskutečně se trefuje do mého vkusu... Upraveno 15. dubna 2012 uživatelem Kazaam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 A já si vždycky myslel, že vidím žlutou(tu ručku). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 ta jedovatě zelená ručka mě nepřestane asi nikdy bavit ... neskutečně se trefuje do mého vkusu... posteluj si trochu monitor, ona je v reale zlta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 (upraveno) marosh, jankoxxx : jasný, opravuju se..je to nějaká žluto-zeleno-světelko-fosforo nevim jaká...ale prostě semi to líbí :-) Upraveno 15. dubna 2012 uživatelem Kazaam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 marosh, jankoxxx : jasný, opravuju se..je to nějaká žluto-zeleno-světelko-fosforo nevim jaká...ale prostě semi to líbí :-) ..se říkavalo buzižlutá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harlequin Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 (upraveno) Bílá je dobrá, snad to brzo klapne a rozšířím řady, dneska by mi to s nima na horách ladilo :-) tak jsem provětral na zakončení sezony G-shocky... 60 cm čerstvýho prašanu, lidi skoro žádný, tak zase za rok..skol! Super krajina, ty výlety Ti fakt HODNĚ závidím. Edit : zapomněl jsem na hodinky. Casia na lyžovaní jsou dobrá volba. Pořiď si model G7900, ten snese nízkou teplotu, vyrábí se i v bílé, ať pěkně ladíš s okolím . na budapestianskom letisku Hodinky dobrý, ale Citroen DS5 za Tebou je užasný, prostě ho . Upraveno 15. dubna 2012 uživatelem Harlequin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Se ti trochu předbíhaj né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Mam je sice na ruce ale ta fotka neni z dneska - je z archivu ... kupodivu se trefilo datum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Po outdoorovém víkendu, opět v procesu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky