yegor Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 A ide sa budovať Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M@chino Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 ... stále vintage Ricoh Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Spacematic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M@chino Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Mám tady takovou menší při Je to moc, co myslíte? iwc.jpgNení to moc ... vypadá to dobře. Doma máme rejnoka od zdejšího člena ke keramice a safíru na želvách Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 To mi nedělej. Abych citoval některé: "to je tak teploušský řemen, jsem asi nikdy neviděl škaredší. Jestli ho dáš na ty IWC, tak se s tebou nebavím " - nebo tak nějak A Ty to tady dáš na dámské ruce
Ford Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Už přes 9 let spolu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/100206-na-čem-máte-své-speedmastery/?p=2089491
brownwld Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Kam ty na ty Ferrari chodis? Matne si pamatuju, ze i TinTiny si fotil s nejakym Ferrari Jinaj 348 pekna, obecne se na ni nadavalo/nadava a nema moc dobrou image, ale mne se vzdy libila a klukum v EVO testu tusim taky.
beeman Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 firemni vecere mam rad :-)avsak ty rana uz mene :-( Sent from my iPhone using Tapatalk
baza Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 ?WC... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JamesLurk Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 (upraveno) Royal Oak. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. února 2018 uživatelem JamesLurk
Kid_A Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 ?WC... mXVIII.jpg jo takhle to ma vypadat. Zadnej rejnok. Poradnej gator. Vojto1, vidis to?
Igicz Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 javorovy s G Sent from my iPhone using Tapatalk
vegalogic Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Ja práve Festina 6858/2. Chronofili na túto značku pľujú, no konkrétne moje hodinky vzbudili pozitívnu pozornosť aj u majiteľov Tag Heuer Carrera alebo Breitling Superocean. Na mechaniku pozoruhodná presnosť +3s/deň. Ideálne k svetlej košeli.
vegalogic Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Ja práve Festina 6858/2. Chronofili na túto značku pľujú, no konkrétne moje hodinky vzbudili pozitívnu pozornosť aj u majiteľov Tag Heuer Carrera alebo Breitling Superocean. Na mechaniku pozoruhodná presnosť +3s/deň. Ideálne k svetlej košeli. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xbraj19 Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Jsem to nestihnul Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marfus Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Odesláno 23. února 2018 Hamilton Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Odesláno 23. února 2018 ... stále vintage Ricoh Nebyla Ricoh firma, která dělala foťáky? Není to moc ... vypadá to dobře. Doma máme rejnoka od zdejšího člena ke keramice a safíru na želvách Pěkné, kdo z místních umí rejnoka?Můžeš potom prosím dát detailnější fotky řemenu?Můžete se prosím i s kolegou, který dle slov některých zprznil IWC (nemyslím si to) podělit o zkušenosti s nošením rejnoka?
TomasM-- Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Odesláno 23. února 2018 Čas jít do práce... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hanesx Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Odesláno 23. února 2018 SMPc Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky