ZZalesky Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Odesláno 9. července 2019 (upraveno) Neco noveho Upraveno 9. července 2019 uživatelem ZZalesky
Axel Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Odesláno 9. července 2019 ??IMG_2863.jpgTo jsou stejne prdacky hodinky.. Nekompromisni tool watch s nezamenitelnym designem. Zajimave je, ze Cinanum se je nepodarilo dodnes okopirovat.. Spousta hodinek na fotkach vypada lepe, nez ve skutecnoti, Speedy jsou jedny z mala, u kterych to ale neplati.
Jeronimo Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Odesláno 9. července 2019 Takhle jsem je nemohl nechat. Jinak na práci jedině Suby.
T1000 Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Odesláno 9. července 2019 Takhle jsem je nemohl nechat. Jinak na práci jedině Suby.Tak to palec hore !
villain83 Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Odesláno 9. července 2019 Souhlas, ale ten výsledek mne v podání Jarka až tak nepřekvapuje.
gerhard Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Odesláno 9. července 2019 Aquaman Odoslané z SM-G930F pomocou Tapatalku
Jeronimo Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Odesláno 9. července 2019 (upraveno) Tak to palec hore ! Souhlas, ale ten výsledek mne v podání Jarka až tak nepřekvapuje. Díky, nevěřil jsem, že to půjde tak dobře. Stačilo dvě hodiny života. Někdo jak lepil sklíčko, tak zakydal ciferník i ručičky. Hodinovka byla ohnutá a packovala o minutovku, takže hodinky ukazovaly nesmysly. Nemohl jsem si nechat ujít lehké přeleštění stříbrného pouzdra, dělalo se moc dobře. Pak regulace strojku. Majitel si celkovou GO zatím nepřál. Znovu vlepení a rozleštění sklíčka. Edit: Micey, díky. Tak ještě něco pohodím: Upraveno 9. července 2019 uživatelem Jeronimo
Kostra Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Odesláno 9. července 2019 Stále a pořád, kdybych tušil, že ze mě udělají OWG, pořádně bych ten nákup zvážil:-)
Axel Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Odesláno 9. července 2019 Axel: Tooly s WR50? Presne tak.. Kdyz byly dobry pro astronauty a prezily cele narocne testovani, tak snad jsou dost dobry i pro pozemstana..
Povidláček Odesláno 9. července 2019 Nahlásit Odesláno 9. července 2019 To jsou stejne prdacky hodinky.. Nekompromisni tool watch s nezamenitelnym designem. Zajimave je, ze Cinanum se je nepodarilo dodnes okopirovat.. Spousta hodinek na fotkach vypada lepe, nez ve skutecnoti, Speedy jsou jedny z mala, u kterych to ale neplati.Díky mám je fakt rád, ale je pravda, že vodě se s nima vyhýbám... je to ale spíš psychika, nepochybuju o nich, že něco vydrží
semi001 Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 (upraveno) Takto Upraveno 10. července 2019 uživatelem semi001
LovecK Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 TaktoHezký...Ať nejsem OT tak já dneska hodinky čínských/ruských/arabských děvek, jak jsem někde četl...
VitekB Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Odesláno 10. července 2019 Včera po mesici vyzvednuty po servisu v Koscomu
Doporučené příspěvky