Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Od pátku premejslim-jestli jsem vhodnej fototyp pro tyhle hodinky...a nakonec myslím že jako jo ;)

Správnej fototyp je základ ;)

Mně sedne bílá

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne, makat se musi, aby bylo na pepsi..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Kid_A
Odkaz ke komentáři

Přesně tenhle song jsme si tu už několikrát zpívali :)

Super, tak si to uzi ! :)

Videl som, ze si sa motal po west coast, tak bolo lahke urcit dalsi smer putovania :)

Díky! Musím říct, že to LA byla jen taková zastávka, aby to nebyla moc velká štreka naráz. Ale jsem rád, že jsme odtamtud pryč. Špinavá džungle a 3/4 obyvatel mi přišlo psychiatrických nebo na drogách.

Neser :lol2:

Ještě to sem budu sypat cca 3 týdny tak se předem omlouvám :)

Nekdo je na Waikiki, nekdo musi makat. Doufam, Povidlacku, ze aspon pritahnes z US nejake cibule.

Než jsme vyrazili, říkal jsem si, že bych se tu koukl po těch nových Doxa Sub (300 ale líbí se mi i ty 200 plus jsou levnější) ale zjistil jsem, že jsem si spletl anglicky měsíce a že vyjdou až v listopadu :) Nevím co by mě lákalo si dovézt a aby to nestálo majlant...

Odkaz ke komentáři

Po olomouckym srazu jsem se rezhodl,že je začnu nosit

Dobře děláš.

.......

Do čekárny jedině Moony. 

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

Přesně tenhle song jsme si tu už několikrát zpívali :)

Díky! Musím říct, že to LA byla jen taková zastávka, aby to nebyla moc velká štreka naráz. Ale jsem rád, že jsme odtamtud pryč. Špinavá džungle a 3/4 obyvatel mi přišlo psychiatrických nebo na drogách.

Ještě to sem budu sypat cca 3 týdny tak se předem omlouvám :)

Než jsme vyrazili, říkal jsem si, že bych se tu koukl po těch nových Doxa Sub (300 ale líbí se mi i ty 200 plus jsou levnější) ale zjistil jsem, že jsem si spletl anglicky měsíce a že vyjdou až v listopadu :) Nevím co by mě lákalo si dovézt a aby to nestálo majlant...

Opožděně gratuluju k veselce.

Po olomouckym srazu jsem se rezhodl,že je začnu nosit

Dobře děláš.

-----------------------------------------

Já MooNy

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...