Povidláček Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 hawai ?Bingo! Toto je z Waikiki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Dakujem, remen je z watchgecko, nosi sa paradne: watchgecko.com/vintage-highley-genuine-leather-watch-strap Děkuju za odkaz, zřejmě využiji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Bingo! Toto je z Waikikihttps://www.youtube.com/watch?v=L0v1euPz5OE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Od pátku premejslim-jestli jsem vhodnej fototyp pro tyhle hodinky...a nakonec myslím že jako jo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Bingo! Toto je z Waikiki Super, tak si to uzi ! Videl som, ze si sa motal po west coast, tak bolo lahke urcit dalsi smer putovania Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Od pátku premejslim-jestli jsem vhodnej fototyp pro tyhle hodinky...a nakonec myslím že jako jo Správnej fototyp je základ Mně sedne bílá Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Tak jo...třeba jsem fototyp i na bílou-nevim ..jak je budu mít zas v ruce-tak se stavim-at posoudíš... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Bingo! Toto je z Waikiki Neser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Nekdo je na Waikiki, nekdo musi makat. Doufam, Povidlacku, ze aspon pritahnes z US nejake cibule... Tak jedna kosilovka officovka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 (upraveno) Presne, makat se musi, aby bylo na pepsi.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. září 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Přesně tenhle song jsme si tu už několikrát zpívali Super, tak si to uzi ! Videl som, ze si sa motal po west coast, tak bolo lahke urcit dalsi smer putovania Díky! Musím říct, že to LA byla jen taková zastávka, aby to nebyla moc velká štreka naráz. Ale jsem rád, že jsme odtamtud pryč. Špinavá džungle a 3/4 obyvatel mi přišlo psychiatrických nebo na drogách. Neser Ještě to sem budu sypat cca 3 týdny tak se předem omlouvám Nekdo je na Waikiki, nekdo musi makat. Doufam, Povidlacku, ze aspon pritahnes z US nejake cibule.Než jsme vyrazili, říkal jsem si, že bych se tu koukl po těch nových Doxa Sub (300 ale líbí se mi i ty 200 plus jsou levnější) ale zjistil jsem, že jsem si spletl anglicky měsíce a že vyjdou až v listopadu Nevím co by mě lákalo si dovézt a aby to nestálo majlant... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Po olomouckym srazu jsem se rezhodl,že je začnu nosit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Po olomouckym srazu jsem se rezhodl,že je začnu nositA co s nima jinýho-paradni hodinky na všechno...rolexky se maj nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 No date je najlepsia ne-komplikacia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Po olomouckym srazu jsem se rezhodl,že je začnu nositDobře děláš........Do čekárny jedině Moony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 (upraveno) Po olomouckym srazu jsem se rezhodl,že je začnu nositDobře děláš........Do čekárny jedině Moony. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. září 2019 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Cestou na obed Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 (upraveno) Přesně tenhle song jsme si tu už několikrát zpívali Díky! Musím říct, že to LA byla jen taková zastávka, aby to nebyla moc velká štreka naráz. Ale jsem rád, že jsme odtamtud pryč. Špinavá džungle a 3/4 obyvatel mi přišlo psychiatrických nebo na drogách.Ještě to sem budu sypat cca 3 týdny tak se předem omlouvám Než jsme vyrazili, říkal jsem si, že bych se tu koukl po těch nových Doxa Sub (300 ale líbí se mi i ty 200 plus jsou levnější) ale zjistil jsem, že jsem si spletl anglicky měsíce a že vyjdou až v listopadu Nevím co by mě lákalo si dovézt a aby to nestálo majlant... Opožděně gratuluju k veselce. Po olomouckym srazu jsem se rezhodl,že je začnu nosit Dobře děláš. ----------------------------------------- Já MooNy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. září 2019 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
povolnyj Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 V procesu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky