AndyAaron Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Zkousim zase neco od Orientu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Zkousim zase neco od Orientu... ? a vypadá to hodně dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Ondro, ukaž ty GS na ruce :-P mimochodem gratuluji ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Hosi vole, tady je to samej spion. GS si setrim, aby se mi neochodila kolecka. Orient mam pujcene, tak jsem toho chtel vyuzit @siwi - jsem uplne prekvapenej. Navic sice velke hodinky, ale sedi dost dobre na ruce. Za ty prachy uplna parada. V mych ocich v tomhle Orient zacina valcovat Seiko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Jo ty jsou pěkné, ale GS to nejsou. Taky jsem je zvažoval, ale bál jsem se, že mi budou malý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Ja se do toho inzeratu dival nekolikrat. Kdyz neklaply expy, tak jsem se uchtlil tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Dobrá volba! Gratulace ještě jednou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Jo, to GS jsou fajn, na ty bych si zvykl... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Chvilku byly na výměnném pobytu, ale už jsou zase doma. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Bond, James Bond Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 VintageLover: Super vintazne Longines! Prvykrat som ich zacal registrovat po odvysielani Hodinkee Talking Watches s Philom Toledanom. Ta chrono sekundovka nema chybu.Ja dnes opat 1967 a Breitling Top TimePřesně tak. Děkuji moc. Nosí je i Valentino Balboni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 (upraveno) Bond, James BondHustý! Kde si je sehnal?Sem úplně propásl, že už se prodávají. Upraveno 2. října 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Bond, James BondSuper! Vedel som, že to bude ich najlepšia varianta už pri ohlásení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2019 Tahle kombinace musi byt nazivo absolutne skvela! o kus hezci nez ty limitky bondovky s vrtuli... ukaz jeste dynko prosim;-)uzivej si je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 (upraveno) Chalani, tieto zial nie su moje. Su to hodinky s vyrazenym seriovym cislom: ?Not for sale?, takze urcene len na eventy, resp. fotoshooting pre magazin. Na zivo su super a musim vam povedat, ze s ciernym oblekom a bielou koselou = BOMBA!Pridam este nove AT World Timery. Zajtra sa s nimi budem ?maznat? dlhsie, ak je zaujem dajte vediet, urobim viac foto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. října 2019 uživatelem Tommy_PP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Chalani, tieto zial nie su moje. Su to hodinky s vyrazenym seriovym cislom: ?Not for sale?, takze urcene len na eventy, resp. fotoshooting pre magazin. Na zivo su super a musim vam povedat, ze s ciernym oblekom a bielou koselou = BOMBA!Pridam este nove AT World Timery. Zajtra sa s nimi budem ?maznat? dlhsie, ak je zaujem dajte vediet, urobim viac foto.Škoda, že nejsou na prodej, už jsem chtěl psát AT taky zajímavé ... Já obyč AT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Pridam este nove AT World Timery. Zajtra sa s nimi budem ?maznat? dlhsie, ak je zaujem dajte vediet, urobim viac foto.Libi se mi ta casova pasma: London, BIENNE, Athens, ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky