Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Hosi vole, tady je to samej spion. GS si setrim, aby se mi neochodila kolecka. Orient mam pujcene, tak jsem toho chtel vyuzit ;)

@siwi - jsem uplne prekvapenej. Navic sice velke hodinky, ale sedi dost dobre na ruce. Za ty prachy uplna parada. V mych ocich v tomhle Orient zacina valcovat Seiko...

2b7d28af93b75646481d2fc10a8d2353.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chalani, tieto zial nie su moje. Su to hodinky s vyrazenym seriovym cislom: ?Not for sale?, takze urcene len na eventy, resp. fotoshooting pre magazin. Na zivo su super a musim vam povedat, ze s ciernym oblekom a bielou koselou = BOMBA!

Pridam este nove AT World Timery. Zajtra sa s nimi budem ?maznat? dlhsie, ak je zaujem dajte vediet, urobim viac foto.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Tommy_PP
Odkaz ke komentáři

Chalani, tieto zial nie su moje. Su to hodinky s vyrazenym seriovym cislom: ?Not for sale?, takze urcene len na eventy, resp. fotoshooting pre magazin. Na zivo su super a musim vam povedat, ze s ciernym oblekom a bielou koselou = BOMBA!

Pridam este nove AT World Timery. Zajtra sa s nimi budem ?maznat? dlhsie, ak je zaujem dajte vediet, urobim viac foto.

Škoda, že nejsou na prodej, už jsem chtěl psát :D AT taky zajímavé ... 

Já obyč AT

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...