Roland Sands Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Krásné dobré ráno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Dnes Ombré Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 STOWA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Ale jo, dobře jsem udělal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 (upraveno) Gratulace, jsou parádní. Upraveno 3. října 2019 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Kurevsky dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Dík! Škoda že ten tapatalk mrvi fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 STOWA CA3BA16B-EEC7-49F0-8AC4-D60ACF66CDFA.jpeg Parádní pilotky - automat nebo manuál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Dík! Škoda že ten tapatalk mrvi fotky. Na Kuncaka, ale dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Ale jo, dobře jsem udělal :-)Dobre bobre :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Parádní pilotky - automat nebo manuál?Su naozaj dobre? Stowa ich robila uz pre Adolfa tak vedia ako na to Moje su automat ale cool vec pri STOWA je ze si mozes vybrat. Model je Flieger Klassik a na ich webe si mozes zvolit velkost 36 alebo 40 a potom ci chces auto, manual, datum, logo, priehlad na dynku... taka mala skladacka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 (upraveno) Zkusím to znovu rovnou vyfotit v tapatalku. Co teď? Úplne blbě.... Tvl to je aplikace na dvě věci. Když něco vyfotím, tak to vybere 200 let starou fotku a dá ji sem místo té co má. Upraveno 3. října 2019 uživatelem Maxmillian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 The Eagle, has landed:-) První dojmy jsou více než pozitivní. Jo a jsou mi velké, ale vůbec mi to nevadí:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 (upraveno) The Eagle, has landed:-) První dojmy jsou více než pozitivní. Jo a jsou mi velké, ale vůbec mi to nevadí:-) Blahozelam? Podla fotky by som povedal ze su ti akurat... Upraveno 3. října 2019 uživatelem Vortex-Tempus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Blahozelam? Podla fotky by som povedal ze su ti akurat...Díky:-) Pomohly k tomu i tvé zkušenosti a fotky v radícím vlákně;-)A velké samozřejmě nejsou, první pocity na ruce jsou fajn;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 T Seastar PR 516 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 BB Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foldes Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Absolutni ctvrtecne odpoledni jeb...cka na praci:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky