Violoncello Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 Nějak mám pocit, že se ze mě zase pomalu stává OWG...Čím dál tím míň se na ruku dostávají jiné kousky.A to jsem je původně skoro nechtěl nosit a chtěl jsem je poslat o dům dál.Inu, "acquired taste" jak má bejt. Vývoj chrono-muže. BTW přilepená ušiska Tvého věrného spolu-chrona značí, že je spokojen s Tebou :-)
artsvk Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 Kochám sa na ranné lúče s novým prírastkom. Naozaj vyladené hodinky, dúfam že mi toto nadšenie vydrží
honza71 Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 Nějak mám pocit, že se ze mě zase pomalu stává OWG...Čím dál tím míň se na ruku dostávají jiné kousky.A to jsem je původně skoro nechtěl nosit a chtěl jsem je poslat o dům dál.Inu, "acquired taste" jak má bejt. Jj, cesty chronomagora jsou nevyzpytatalne. Jit sedm (nebo kolik) let cestu od SD k SD, to je vykon Jsou krasny, ale na me moc tezky. Uzivej
carpaccio Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 Vývoj chrono-muže. BTW přilepená ušiska Tvého věrného spolu-chrona značí, že je spokojen s Tebou :-) Jo, na světě existujou asi dva nebo tři nešťastnější psi než to moje imrvére trpící stvoření. Jj, cesty chronomagora jsou nevyzpytatalne. Jit sedm (nebo kolik) let cestu od SD k SD, to je vykon Jsou krasny, ale na me moc tezky. Uzivej Každopádně byly plechovky pohodlnější... Jejich nejnovější iterace jde cestou MI a'la Breitlingen, no. Ale musíš uznat, že mi slušej i bez jachty, sejčku.
honza71 Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 (upraveno) ... Jejich nejnovější iterace jde cestou MI a'la Breitlingen, no. Ale musíš uznat, že mi slušej i bez jachty, sejčku. Tak s jachtou by ten MI jeste krapet povyskocil, vo tom preci zadna Nakonec ale, na zapesti se s tim po Praglu tahas ty, ze ? Pohodlnost predchozich v kombinaci s absenci ty jachty mi prisla lepsi volba. Byt teda byly strasne nudny Upraveno 12. ledna 2020 uživatelem honza71
carpaccio Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 Njn. Jenže když se cenovka obou kousků drasticky přiblížila, fakt bych si těžko obhájil "downgrade" zpátky.A navrch se mi za těch 6 nebo kolik let už vopravdu vokoukaly.Jen jsem je tehdy asi neměl prodávat... Jenže to by člověk podle tohohle pravidla syslil všechno.A na to jsem chudej kluk. Inu, až budou stát plechy půlku těhle, rád si je zase pořídím.Ale na to budu muset ještě pár let počkat.
martin151 Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 Dočasnej OWG. Kde jsi to prosím Tě fotil ? To vypadá jak Pán prstenů .
Tichus Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 (upraveno) Dočasnej OWG. Hlavně mi to připadá, jako by ho něco píchlo do ruky...co? Upraveno 12. ledna 2020 uživatelem Tichus
Maxmillian Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 Hlavně mi to připadá, jako by ho něco píchlo do ruky...co? Asi Odula ;-)
artsvk Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 Nedělní program na 3,5 hodiny Som to vypol v polke, moc ma to nechytilo. Stare gansgterovky s De Nirom boli niekde inde....
Murphy97 Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2020 Som to vypol v polke, moc ma to nechytilo. Stare gansgterovky s De Nirom boli niekde inde.... Pavel ale myslel tu skrinku nalevo od televize.
Doporučené příspěvky