Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Já jsem zas nakupoval ...

To bych teda nečekal,pěkný kousek.(teda zatím škaredý :) )

Škoda že to ráno nevyšlo,sem ti to mohl okouknout.

Odesláno

To bych teda nečekal,pěkný kousek.(teda zatím škaredý :) )

Škoda že to ráno nevyšlo,sem ti to mohl okouknout.

Ráno ještě nebyly, dovezl jsem je až teď.

Už mají objednaný nový tah - Beads of Rise, bude jim slušet

Tenhle

Odesláno

Financu cos to koopil, ty si ale k...t :D

Pekny hodky, ja musel mit od R neco vintazniho s dirama a tritiem, stav nove :)

Jo tak ono je to děravý a radioaktivní, tak to chápu. Něco podobného bez flusu na skle mám zrovna na ruce.
Odesláno (upraveno)

Beads of Risce, bude jim slušet

Tak to každopádně, pěkné. Též jsem si dneska koupil jedny Seika. Vlastně svoje první, když o tom přemýšlím, před tím jsem měl jen dvoje Grand Seiko :) Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Tak to každopádně, pěkné. Též jsem si dneska koupil jedny Seika. Vlastně svoje první, když o tom přemýšlím, před tím jsem měl jen dvoje Grand Seiko :)

Já vím, rýže :-)

Už to je zabalené

Odesláno

Jo tak ono je to děravý a radioaktivní, tak to chápu. Něco podobného bez flusu na skle mám zrovna na ruce.

Cece ty nejsi takova jitrnica jak ostatni prazaci :D Mne se ty stare libi vic nez soucasna produkce a to jsem mel snad vsecko, jak by rekl kamarad ze slovenske kotliny stopa: maju gule :)

Odesláno

Cece ty nejsi takova jitrnica jak ostatni prazaci :D Mne se ty stare libi vic nez soucasna produkce a to jsem mel snad vsecko, jak by rekl kamarad ze slovenske kotliny stopa: maju gule :)

Když se to vezme kolem a kolem vinohradu, tak já mám rád HLAVNĚ staré hodinky (staré Panerai, staré Rolexy, staré Heuery, pre-Moonwatche...atd). A u Rolexu je nové maxilugs pouzdro něco, po čem netoužím. Naopak velká korunka bez ochrany, to je teprv rajc. Takže tyhle tvoje hodinky jsou paráda, a ty prťavé letecke Šafky tež. :notworthy:
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...