gas Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Financu cos to koopil, ty si ale k...t Pekny hodky, ja musel mit od R neco vintazniho s dirama a tritiem, stav nove
kamilb Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Já jsem zas nakupoval ... To bych teda nečekal,pěkný kousek.(teda zatím škaredý )Škoda že to ráno nevyšlo,sem ti to mohl okouknout.
financ Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 To bych teda nečekal,pěkný kousek.(teda zatím škaredý )Škoda že to ráno nevyšlo,sem ti to mohl okouknout. Ráno ještě nebyly, dovezl jsem je až teď. Už mají objednaný nový tah - Beads of Rise, bude jim slušetTenhle
kamilb Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Už mají objednaný nový tah - Beads of Rise,Tak to jsem zvědav,to by nemuselo vypadat zle.
Baker Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Už mají objednaný nový tah - Beads of Rise, bude jim slušetTenhleSuper! Ten tah je od Harolda?
financ Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Super! Ten tah je od Harolda? Trefa, akorát dělá jen na Seika, budou se upravovat koncovky
Baker Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Trefa, akorát dělá jen na Seika, budou se upravovat koncovkyJsem zvedavy, libi se mi to. Jaka spona?
financ Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Jsem zvedavy, libi se mi to. Jaka spona? Klasika, jen bez nápisu Seiko
NIGHTinGALE Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Už mě s nima netrap. Corumy jsou Corumy, ale todlencto jsou Tvé nejhezčí kukajdy Dyť já je fotím jen kvůli tobě, Peťo Hotelovej rychlocvak jen pro tebe:
organic Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Financu cos to koopil, ty si ale k...t Pekny hodky, ja musel mit od R neco vintazniho s dirama a tritiem, stav nove Jo tak ono je to děravý a radioaktivní, tak to chápu. Něco podobného bez flusu na skle mám zrovna na ruce.
organic Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 (upraveno) Beads of Risce, bude jim slušetTak to každopádně, pěkné. Též jsem si dneska koupil jedny Seika. Vlastně svoje první, když o tom přemýšlím, před tím jsem měl jen dvoje Grand Seiko Upraveno 24. září 2012 uživatelem organic
financ Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Tak to každopádně, pěkné. Též jsem si dneska koupil jedny Seika. Vlastně svoje první, když o tom přemýšlím, před tím jsem měl jen dvoje Grand Seiko Já vím, rýže :-)Už to je zabalené
gas Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Jo tak ono je to děravý a radioaktivní, tak to chápu. Něco podobného bez flusu na skle mám zrovna na ruce. Cece ty nejsi takova jitrnica jak ostatni prazaci Mne se ty stare libi vic nez soucasna produkce a to jsem mel snad vsecko, jak by rekl kamarad ze slovenske kotliny stopa: maju gule
organic Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Cece ty nejsi takova jitrnica jak ostatni prazaci Mne se ty stare libi vic nez soucasna produkce a to jsem mel snad vsecko, jak by rekl kamarad ze slovenske kotliny stopa: maju gule Když se to vezme kolem a kolem vinohradu, tak já mám rád HLAVNĚ staré hodinky (staré Panerai, staré Rolexy, staré Heuery, pre-Moonwatche...atd). A u Rolexu je nové maxilugs pouzdro něco, po čem netoužím. Naopak velká korunka bez ochrany, to je teprv rajc. Takže tyhle tvoje hodinky jsou paráda, a ty prťavé letecke Šafky tež.
organic Odesláno 24. září 2012 Nahlásit Odesláno 24. září 2012 Cece zajdem na pivo, budeme si rozumet Někdy zvednu svou placatou kancelářskou pražskou prdél a dorazím na juhomoravský sraz. Dáme po kelíšku...
Doporučené příspěvky