dr.sphinx Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 Černobílá jim prostě tak nějak sedne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xbraj19 Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 @dr.sphinx a je to venku C’est la classe, jak říkají Francouzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.sphinx Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 A bude nás víc (jen záleží, jak dlouho si svoje ALS bude další kolega očuchávat soukromě, mně to taky trochu trvalo ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 před 2 hodinami, dr.sphinx napsal: Černobílá jim prostě tak nějak sedne. Kubooo, super! Saxo a Saxo parádička! Upřímná gratulace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.sphinx Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 Dík, je to už vlastně nějakej pátek, co jsme se o tom bavili. Musel jsem si holt počkat no Tohle se prostě neomrzí. Nikdy. Jednoduchej strojek, ale bez kompromisu (teda možná s jedním, dvěma, ale dost teoretickejma a subjektivníma). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 A kurva. Gratulace, tohle je pro mě jeden z možných dalších cílů.Co bylo rozhodující při výběru Lange oproti třeba VC Patrimony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tikzot Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 před 13 minutami, dr.sphinx napsal: Dík, je to už vlastně nějakej pátek, co jsme se o tom bavili. Musel jsem si holt počkat no Tohle se prostě neomrzí. Nikdy. Jednoduchej strojek, ale bez kompromisu (teda možná s jedním, dvěma, ale dost teoretickejma a subjektivníma). Je to tak, čas prostě rychle běží a to je oč tu běží to je krása! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MíraMíra Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 před 2 hodinami, dr.sphinx napsal: Černobílá jim prostě tak nějak sedne. A kua, další level. gratulace Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.sphinx Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 před 4 minutami, ragu napsal: Co bylo rozhodující při výběru Lange oproti třeba VC Patrimony? Celková stylizace, nevadí mi přiznat, že i image značky (v high-endu záleží fakt i na drobnostech - třeba blbej název nějaký produktový řady to může úplně pokazit), alpaka, no a hlavně v týhle už dávno nevyráběný 40mm WG verzi možnost mít to jako takový pseudouniverzály. Když jsem Lange poprvé měl v ruce, fakt mě to zasáhlo - a to už jsem předtím měl v ruce leccos. Co se strojků týče, fakt záleží, co člověk hledá - třeba fanatika přes inward angles základní ALS uspokojit nemůžou (to je zase zrovna parketa VC, to fakt uměj). U Lange mě oslovuje, jak je setrvačka zpravidla distingovaně stranou primitivní dřiny zbytku strojku Ještě k příběhu/image: je to skoro lokální značka. Všechny hodinkový marketingový příběhy mi jsou obecně spíš protivný, ale tohle je výjimka potvrzující pravidlo - nebejt konce komoušů, nebyl by ani moderní Lange a ani svět, ve kterým se mi žije výrazně líp, prostě mi jako středoevropanovi celej ten balík dává smysl. Pindat bych o tom moh tak hodinu a půl, je to výsledek nekolikaletýho rozhodování, jehož součástí byl i experimentální nákup dvou dvouruček. No a v neposledni řadě: Ručně rytý kokot rovnováhy, ošukané zlaté kočičky Link to comment Share on other sites More sharing options...
xcmaniax Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 Pecka! Taky okolo ALS trochu chodim, konkretne UP/Down, ale jeste jsem se nerozhoupal. Musel bych neco zasadne pustit, tak zatim odolavam. Ale je to jak pises, je to pro me prakticky vrchol “dostupny” hodinariny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willie McBride Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 před 5 hodinami, dr.sphinx napsal: Černobílá jim prostě tak nějak sedne. Nádhera Obrovská gratulácia, nech dlho robia radosť. Lange je topka, ich príbeh je v mnohých veciach strašne sympatický, nehovoriac o komunikácií s nimi. Skvelý výber. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dee Posted May 8, 2022 Report Share Posted May 8, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.sphinx Posted May 8, 2022 Report Share Posted May 8, 2022 Dík. No a zatím to jede 1 den/+1 Lange, těším se, až zítra navážou další Je to zlato ale sviňa, jak se hnedka dodrbe - ale zase bude možná vidět, jak ciferník na přímým světle pěkně zrní. A jednoho dne je pučim někomu, kdo umí fotit, zasloužily by si to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dee Posted May 13, 2022 Report Share Posted May 13, 2022 Lepší fotky by to fakt chtělo, z dálky to vypadá jako DW ale zblízka je fakt vidět, že i "budget Lange" jsou pořád Lange. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willie McBride Posted May 22, 2022 Report Share Posted May 22, 2022 V 13. 5. 2022 v 9:46, Dee napsal: Lepší fotky by to fakt chtělo, z dálky to vypadá jako DW ale zblízka je fakt vidět, že i "budget Lange" jsou pořád Lange. Milujem tieto DW Dokonalé čisté tvary, nech dlho robia radosť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rodkopf Posted May 22, 2022 Report Share Posted May 22, 2022 V 13. 5. 2022 v 9:46, Dee napsal: Lepší fotky by to fakt chtělo, z dálky to vypadá jako DW ale zblízka je fakt vidět, že i "budget Lange" jsou pořád Lange. Lange je Lange neni nic, jako budget Lange...paradni, gratulant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violoncello Posted May 23, 2022 Report Share Posted May 23, 2022 V 7. 5. 2022 v 16:37, dr.sphinx napsal: Černobílá jim prostě tak nějak sedne. Pecka! Zraješ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dee Posted June 25, 2022 Report Share Posted June 25, 2022 Nový řemen Link to comment Share on other sites More sharing options...
miroslav zub Posted November 4, 2022 Report Share Posted November 4, 2022 Kluci, tohle je fakt nádhera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts