Přejít na obsah

Orientace v Casio


Markynin

Doporučené příspěvky

Ahojte, zacinam chodit do terenu a poohlizim se po nejakych Casio.Jenze jich je tolik a cenova relace ruzna, ze nevim jake. Existuje nejake voditko nebo neco jak se v nich orientovat? Jake byste mi doporucili pro zacatek? Solar, baterie, radio atd. Obvod mam 17,5 cm a mam rad vetsi hodinky. Mozna bych vzal nejake z mistniho prodeje. Diky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, ve výsledku je to hodně široký výběr.. ale abych si přihřál polívčičku, tak jedny jedny ideální do terénu nabízím v prodejním vlákně = SGW-1000. Sice nemají solar ani rádio, ale jsou dostatečně velké (přes tlačítka mají víc jak 50mm), mají obří displej a spoustu funkcí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Jde o to kam chodíš, zda potřebuješ nebo chceš radio a solár či nikoli.

Ja pořídil první lepší hodinky teprve před 14 dny, jsou to GW 9400 Rangeman, hodně jsem se rozmýšlel, zda investovat trochu víc a nelituji toho. Mají solár, radiové řízení, kompas, výškoměr, barometr (předpověď počasí), výškoměr, východ a západ slunce apod.... nemají BT, což jsem ani nechtěl, protože nemám tel. s androidem. Hodinky nemají krokměr apod. To bys našel u Protreků nebo G.squad.

Další dobře vybavené a o víc než polovinu levnější oproti Rangeman jsou GW 7900, které mají také rádio a solár, jen jsou dělané spíše jako frogmany, protože mají funkce fáze měsíce a příliv a odliv, což asi nepoužiješ.

pokud půjdeš po master of G, tak je ta orientace snadná: mudman/ rangeman, frogman/gulf master , gravity master. Každá větev má své specifické funkce.

 

tady je tabulka s vysvětlivkou, co které písmeno znamená:

G-Shock_Model_Numbers.jpg

 

Snad ti to pumůže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...