Přejít na obsah

Vyhoření a zahoření


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 78
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 6 minutami, Frantik napsal:

Taky jsem mel limity (i kdyz obcas hodne volné) - z pocatku 5 tis, pak 10, 20, 50 a dlouho 70 a pak najednou 100, 200 a 250 a pak zase sešup dolu a tak porad dokola 🙂 Ted zadny limit nemam. Zatim 🙂 

Už to tak mám dlouho, bez nějaké větší potřeby na tom v průběhu času cokoli měnit. Ale ono je vidět i na tom, jak jsem tady dlouho a na množství mých příspěvků, že zřejmě nejsem dostatečně zapálený pro věc. Koníčků a zájmů mám povícero, hodinky mám rád, ale nestojí na nich můj svět. 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...je možný, že jsem takový zahoření a vyhoření stihl zažít za ten rok, co jsem na fóru? 🙂

Když jsem prostudoval o hodinkách strašně moc informací, prohlédl spousty fotek, viděl několik videí a třeba jsem měl i možnost si koupit hodinky za 150 tisíc, ale nikdy jsem to neudělal. A pak jsem zkusil hodinky z druhé ruky a ty zase prodal. Teď běhám se Seikama, který nejsou nic extra, ale líbí se mě, baví mě a nosím je často. A nebo jsou to jen výmluvy, strach a obavy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pravdu máš, náčelníku. Nic už neni, co bejvalo. :) Já eště než se stihnul dokousat k Rolexu, tak se nám to zvrtlo na 200 a mezi kilem a dvěma vlastně nic moc neni. Ten skok mi teď přijde už hrozně vobrovskej.

A vlastně mám problém, že co jsem v průběhu let pokoupil tak nějak do kila, tak kdybych prodal, do kila už snad znova neseženu, jak se to zvrtává. :D A za jedny Rolády mi ten pokus asi nestojí. Tak si řikám, jestli to taky nevezmu zase vod začátku a nepůjdu po malých krůčcích od 10, 20, 30... k dalším kilu. Vona ve finále ta cesta je nejkrásnější. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, azeppelin napsal:

Když někdo desetkrát koupí a po jedenácté se ztrátou prodá stejný hodinky, tak taky může bejt ženská, která neví co chce, ale nedá pokoj dokud to nedostane.

pssst ještě, že je Kuncák na dovolené v Jugoslávii a snad i bez wifi 😄 jinak by se mohl cítit jako ženská. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...