Přejít na obsah

Nové PRIM přítelkyně


Doporučené příspěvky

Minulou sobotu jsme se chtěli podívat do Eltonu v rámci Dne otevřených dveří. Sešlo z toho, protože tam byla velká fronta, ale Dáša jela v úterý služebně kolem, tak se stavila v prodejně. No a večer přinesla domů nejen místní "bibli", knihu PRIM, ale i nové hodinky. Prostě neodolala. Prim Sport, kalibr 94.00, průměr 38 mm, klenutý safír, spodní průhled, atypická barevná kombinace. Moc pěkné, mám pocit, že nějaké staré, zrenovované do téhle barevné kombinace tu už kdysi byly, dokonce byly na prodej a já blbec si je nechal ujít. Velký dojem na mne udělala krabička. Vlastně krabice. Dřevěná, leštěná, chromované panty, západka, nádhera. Vloženo do kartonové krabice se sametovou výstelkou, aby se náhodou dřevo neošoupalo. Tady zatím pár mobilních fotek ve špatném světle, ale zeptám se - co je to za logo na krabici, takový jakoby křížek? Stejný je i na sponě a je vidět i průhledem na strojku. Díky.

Ceny eltoňáckých PRIMek jsou vysoké. Na druhou stranu oceňuji, že se Elton nevydal cestou jiných firem a stále si dělá celé hodinky sám, aspoň doufám. A drží se toho a snad zatím neustupuje. Navíc umí udělat hodinky na zakázku, Dáša si ještě nechala navrhnout Diplomaty, v klasičtějším, ale přesto nesériovém provedení. Nechají si to dobře zaplatit, ale jak je vidět, své zákazníky si najdou.

IMG_20200908_192310~01.jpg

IMG_20200908_192748~01.jpg

IMG_20200908_213810~01.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V předchozím příspěvku jsem se ptal, co je to za symbol na krabičce, sponě a strojku. No a stačilo se do toho zahloubat a vysvětlení je přímo na stránkách výrobce. Jde o novoměstské oblouky, které jsou na budově radnice na náměstí v Novém Městě nad Metují a měly by zdůraznit, že jde o hodinky vyrobené právě v Novém Městě. Nepochybně je za tím přetrvávající řevnivost mezi Eltonem v Novém Městě a firmou MPM. Elton k zavedení symbolu přistoupil v závěru roku 2019.

https://www.prim.cz/cz/novomestske-oblouky-novy-symbol/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Axel napsal:

Gratuluce, tyhle jsou paradni, skoda, ze se nedaji koupit v nejakych klasickych barvach.. Osadit to Sellitou, dat rozumnejsi cenu, udelat par barevnych kombinaci a bude se to prodavat jako teple rozky.. ne?:)

 

Ne :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V ‎16‎.‎09‎.‎2020 v 7:56, Vomi napsal:

V prodeji jsem je nenašel. To je výroba na individuální požadavek? Můžu se zeptat na cenu? Klidně do SZ. Jsou moc pěkný. Dík 

Cena tu padla o něco výš. Hodinky nejsou na zakázku a až na lunetu jsem toto provedení našel na stránkách výrobce. Bílá luneta je prý atypická, standardně jsou červené Sporty s černou lunetou. Na prodejní stránky jsem se nedíval.

long - odvaha a chuť experimentovat Dáše rozhodně nechybí.

Marty89 - souhlasím. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...