Přejít na obsah

Co dalšího do sbírky


Doporučené příspěvky

Zdravím kolegové,

Už nějakou dobu přemýšlím, kam se chci s hodinkama posunout dále. Aktuálně mám ve stáji Omega smpc, Tudor style, Tudor Heritage ranger, Rado Captain Cook a Longines lyre a roupama neustále přemýšlím co vymyslet dále. 

Tímhle výčtem mám pokryty všechny "základní hodinkové potřeby" jako jsou sportovní, vintage, elegantní hodinky atd. ale kam tedy dál. Přemýšlel jsem o něčem více netradičním, tedy např.nějaké hranaté kukačky, jako Cartier nebo Longines Dolce vita, nebo něco s čistě mechanickým nátahem jelikož mám teď samé automaty, nebo třeba pořídit první rolády atd...

Na další hodinky nemám nějaké zvláštní specifikace, uvítal bych spíše obecnou diskuzi jak by jste Vy jako mnohdy zkušenější spolupacienti postupovali v budování sbírky dále.

Předem díky moc :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo rolby, to by šlo, napiš se do pořadníku a mezitím máš několik let na zkoušení ostatních kousků :) přimlouval bych se za Cartiera a třeba Tank nebo Santos.

Nebo přihodit nějaká chrona, třeba moony, ale to je celkem nuda. Nebo něco s integrovaným tahem, třeba Constellation jsou krásný a neokoukaný hodinky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pamy mě zatím úplně nelákají.

Ne na všechny Rolády je čekačka, tak bych si třeba vybral ne tak oblíbený model :D 

V poslední době celkem často koukám na Nomos, což mi přijde jako jedna z nejpodceňovaňejších značek, jelikož poměr cena/ výkon je podle mě fenomenální. S případnou likviditou to ale asi bude horší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ke chronům mě to nikdy moc netáhlo mimo jiné i z důvodu neuvěřitelných cen servisu. (U některých modelů)

Každopádně Béčka Navitimery jsou zatraceně pěkný hodinky v jakékoliv verzi. Konkrétně tahle limitka je fakt pecka, díky za tip :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Doporučuju udělat si jasno ve sbírce :-). Abys pak neskončil tak, že jeden model nahradíš druhým a vlastně ti pořád bude něco chybět. Pár námětů, jak to uspořádat je ZDE. Jinak taky bych to viděl na nějakou nestárnoucí klasiku....Třeba JLC Reversa nebo nějakej pěknej Ultrathin ze stejné stáje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...