Přejít na obsah

Jsou Tissot Tradition Automatik dobrá volba jako značka i jako elegantní styl do 20.000Kč


Enyeus

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

rád bych se Vás, jako odborníků, zeptal na názor na tyto hodinky: Tissot Tradition Automatic (Open Heart) - zde je prodává Bechyně
Líbí se mi na nich to, že jsou elegantní, mají vidět strojek, ale ne moc (skeletony se mi nelíbí) a nemají datumovku, protože to je pro mně zbytečné a libí se mi takové, které ukazují pouze hodiny, minuty a vteřiny.

Byly by to mé první kvalitnější hodinky - do teď jsem používal 10 let Casio EF-126, ale v poslední době jsem se zhlédl v mechanických strojcích a rád bych si koupil jedny na - nechci říkat na celý život, ale co nejdéle. 

Stojí 18.910Kč, podle všeho mají relativně kvalitní strojek, je to pravda? Mluví o 80h rezervy - je to reálné, nebo jen marketingový řeči?

Existují za cenu do 20.000Kč jiné kvalitní hodinky v podobném stylu? Zde na fóru jsem dočetl, že Tissot se vyplatí do 15.000Kč, proto se ptám jestli touhle značkou nedělám chybu.

Moc děkuji všem, kteří mi poradí!

555569-k3-tissot-t063.907.16.038.00.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Powermatic 80 v této verzi s 25 kameny je úplně v pohodě a rezerva chodu je reálná. Upřímně bych se u prvních automatů asi porozhlédl po něčem univerzálnějším, "open heart" tě třeba časem omrzí. Zkus kouknout třeba na Tissot Gentleman.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...