Přejít na obsah

Oris Artix GT Day Date - zastavování


ttomikk

Doporučené příspěvky

Dobrý den, poprosil bych o radu ke zmíněným hodinkám. Před třemi týdny jsme tento model darovali taťkovi k narozeninám. Prvotní nadšení vystřídalo zklamání z chování strojku, který se zastavuje v čase mezi 00:30-00:40 kdy se vteřinová ručička vždy kryje s minutovou. Zastavují se někdy každý den, někdy jednou za 2 dny. Hodinky otec nosí stále, sundává je jen na noc nebo při nějaké manuální práci. Každopádně tuto dobu by měla pokrýt rezerva chodu. Konzultoval jsem toto s prodejcem a ten mi sdělil, abychom vydrželi 2-3 měsíce, po kterých by se strojek měl zajít. Pokud problém přetrvá tak hodinky máme samozřejmě zaslat na reklamaci. Je taková vlastnost nových hodinek normální?

Děkuji 

IMG-20200924-WA0000.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S přístupem prodejce zatím problém není. Jsem od něj docela daleko, takže komunikace probíhá elektronicky. Prvotní problém, který jsme řešily byl, že se hodinky zastavují, ne že se zastavují pravidelně ve stejný čas při překrývání ručiček. To otec vysledoval a zdokumentoval v posledním týdnu. Děkuji za názory, hodinky příští týden pošlu na reklamaci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rovnako by sa mali zadrhnut aj po 12tej cez den, ale kedze su na ruke, tak sa to zrejme uvolni, ale skusil by som ich 2-3 dni odlozit medzi 12-13 hod.

pripadne vyskusat odlozenie na 24 hodin a hladat aj ine drhnutie.

polozene na sklo a drhnutie? 

ale reklamacia urcite.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...