Přejít na obsah

Aká žehlička?


Doporučené příspěvky

Caute, treba pre svokru k narodeninam nejaku lepsiu zehlicku.

Vobec sa v tom neorientujem, ale vraj uz existuju take, ktore same identifikuju tkaninu a podla toho zvolia vhodnu teplotu a program na zehlenie. Mate nejake skusenosti? Poradte prosim kto sa do toho vyzna, nemam nejaky limit skor iba racionalny - idealny pomer ceny/kvality a bude to hlavny dar.

Dakujem ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, vyber nejakou od Philipsu nebo Tefalu. Kazda od cca 80 EUR bude  OK a tchyne bude spokojena. Zehlicku bez nastaveni teploty bych nekupoval. Zehlicky nejsou chytre a nepoznaji, jakou latku zehli, jak to vypada v reklame. Pouze je nastavena konstantni teplota kolem 130 stupnu. Pokud chces neco lepsiho, koukni na nejake parni generatory. Zalezi kolik a jak casto bude zehlit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Není někdo, kdo by s ní šel do obchodu a trochu to s ní prozkoumal? Něco jako "Maminko, prosím tě, vybírám  rychlovarnou konev, jé hele, pračky, jé hele žehličky..."
Totiž ono se strašně hodí, když kromě těch technických parametrů ta žehlička i "sedí do ruky". Někdo nemá rád těžkou, protože je těžká, někdo má rád těžkou, protože líp žehlí. Plus záleží i na tvaru, některá se drží líp, některá hůř, a tohle zase může být individuální. 

Plus jak říkal kolega - zkus promyslet parní generátor. Nikdy jsem s ním nepracovala, ale slyšela jsem na něj samou chválu, že to žehlí samo. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@actionman1 Jestli můžete, kupte parní generátor klidně od Philipsu, běžně v každém Datartu apod. 
Největší praktický rozdíl v žehlení je v tom (kromě rychlosti), že "žehlička" v ruce je daleko lehčí a účinnější, díky tomu že nádrž na páru nedržíš v ruce. 
Ta obsluha bude jiná než u klasik žehličky, ale tchýně ocení, že má v ruce lehčí věc. Horizontální žehlení výhody nemá, ale ta lehkost žehlící části rozhodně ano. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...