Přejít na obsah

Koupě Schaumburg Urbanic Patinamatic


Doporučené příspěvky

Zdravím zdejší komunitu.Sháním druhé hodinky, do společnosti k Fortis B-42 cosmonautům.Původně jsem chtěl našetřit na SMPc jelikož mě dloooouho berou, ale jejich velikost je prostě malá a tak je sháním pro tátu ..já utřu nos 😊

Do oka jsem dostal Schaumburg Urbanic Patinamatic.

Jejich vzhled a velikost se mi strašně libí a asi kromě neprůhledného dýnka mi vše vyhovuje 😊

Bohužel o těchto hodinkách a i o této značce tu prostě moc informací není.. zajímá mě Váš názor na tyto hodinky/značku.

Mají je pouze v Bratislavě co jsem našel a tam to mám šíleně daleko a momentálně se mi vzhledem k viru ani nechce cestovat.
30k je pro mě dost peněz a nerad bych sáhl vedle.. Pokud by byl měl někdo ještě jiný napád, tak ho rád uvítám.. na druhou stranu by mě to akorát motalo hlavu 😊

Díky Jirka

 

9E54E692-D122-4B6F-852A-6F4B43171AF1.jpeg

B99E441E-6BAA-47E1-A2A2-D23540C6900F.jpeg

Upraveno uživatelem Kryten
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty Fortisky jsou pro mě takové ztělesnění ideálu..ani potápky ani letecké ..takový idealní hybrid v mých očích, ale sháním něco na střídačku. Žádné komplikace nechci,oblekovky nevyužiji, proto i ten nevšední vzhled, který mohu vyměnit za Fortis což považuji za jednoduchou klasiku 😊

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mal som ich v ruke aj na ruke neviem nejako ma nezasiahli na fotkách vypadaju určite lepšie ako v realite súhlasím s členom vyššie tie hodinky sa velice rychlo okukajú :)

plus Schaumburg watch je taka zvlaštna značka niektore modeli su pekne nehovorím ,ale väčšina ich modelov je taka nedotiahnutá do detailov a nehovorím o tom že ked sa ti okukaju a budeš ich chcieť predať pojdeš pekne dole s cenou a počkaš si kým sa niekto na ne ozve... ak si začiatočník skús začať overenou značkou proste komerčnejšou ked už nič iné aspon to lahšie predáš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně bych se těm hodinkám nebránila.Ale tato značka se prodává i zde v Brně.

https://pohankaandco.cz/hodinky/schaumburg-watch-urbanic-patinamatic/

 

Pokud Ti mohu doporučit,měl by jsi se tam jet podívat.Jsou tam ochotní a určitě si můžeš vyzkoušet nejenom tento kousek.

Samozřejmě má kolega digiMonster  pravdu,pokud se Ti okoukají,tak jejich případný prodej bude s nemalou ztrátou. Spíše si to hlídat zde a další hodinkové portály,třeba i chrono24,ale tam jsou ty ceny mimo realitu.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele ale tohle jsem nechtěl slyšet :D Toho se právě bojím, že na fotkách vypadají lépe než v reálu... a co se značky týká jsem také trochu skeptik.V Brně v Pohanka.... je skladem nemají.

Jenže jaké si mám potom koupit? :D  Přijde mi, že mám hodinky na netu prolezlé křížem krážem ..

Asi budu hledat tedy dál.. 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak já se připojím k těm odmítačům. Za mě taky ne. Jsou to dost specifické hodinky se snahou odlišit se za "každou cenu", na druhou stranu by sis měl vybrat hodinky, které se líbí hlavně tobě a nenechat nikoho, aby ti do toho kecal, my je nosit nebudeme. 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hm hm.. no nic.. budu hledat dál.. nebo koupím Seiko "baby" MM a dám pokoj :D

Kdyby měl někdo nějaký typ na hodinky řekněme podobného stylu (nemyslím tu patinu, ale takové volnočasové hodinky k triku,mikině,košili ) které budou na střídání k Fortisům budu rád :

Prům.43-46 mm

Bez komplikací (max datum), ideálně bez čísel, za průhed na strojek bych byl rád.

Cenově kolem těch 30k

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"MM 200" som mal a môžem ich odporučiť krásne púzdro, saratzu lesk, Diashield plus super lumi  a 50h rezerva za tie prachy ťažka pohodka ..až na dizajn ručiek ,ktorí mi vadil preto šli z domu (ale to je môj problem) inak bola spokojnosť ;) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 5 týdnech...

Tak nakonec to samozrejme dopadlo uplne jinak nez jsem cekal... Vyrazil jsem do terenu pokoukat a laska na prvni pohled...trefil jsem je za neodolatelnou cenu takze jelikoz jsem vzdy obdivoval aquaterry ale to je proste mimo muj limit tak jsem za zrejmou podobnost vlastne rad. 
Velikost 43mm je na moje vykrmene zapesti super a jsem zatim velice spokojeny.Zpracovani super,velice dobre nositelne,presnost nejprve +9 ted +5s je pro me plne dostacujici a touha prozatim ukojena.
 

102CE500-401C-4379-BABE-15933A5FE66B.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...