Dagoberd Posted October 1, 2020 Report Share Posted October 1, 2020 (edited) Zdravím, Aktuální počasí přímo vybízí k četbě 'odborné' literatury, takže jsem když jsem listoval loňským katalogem Sinnu napadlo mě, že jsem už možná dorostl k bílým 104kám na tahu jako protiváhu k mým DA38 black. Zvážím ale jakoukoliv nabídku, nerad i případnou výměnu s doplatky atd.. Upřímně mne tenhle můj nápad dost překvapil, páč jsem ještě donedávna považoval 104 za jedny z nejhnusnějších hodinek pod sluncem, ale čím víc jsem koumal parametry a ujišťoval se, že mi nemají co nabídnout, tím mne zajímaly víc.. Co už, odříkaného největší krajíc. Předem díky! Dan Edited October 1, 2020 by Dagoberd Link to post Share on other sites
Dagoberd Posted October 10, 2020 Author Report Share Posted October 10, 2020 Furt aktualní ;). Link to post Share on other sites
Dagoberd Posted October 19, 2020 Author Report Share Posted October 19, 2020 UP Manželka slíbila, že mi kdyžtak koupí k padesátinám nové, jen si furt nejsem jistý jestli vydržím ještě cca 10 let čekat. Link to post Share on other sites
Dagoberd Posted January 1 Author Report Share Posted January 1 Ještě to naposledy zkusím. Vzal bych bílý, černý na kůži a nebo i na tahu. Link to post Share on other sites
Recommended Posts