Přejít na obsah

výmena bateriek Breitling, Cartier


Doporučené příspěvky

před 53 minutami, ONYX servis hodinek napsal:

jestli, ale chceš riskovat.....

Nechcem praveze. Sice Certiny mi v pohode spravili (baterka) aj tlakovkou, akože su to normálni hodinary, nielen skracovaci remienkov. Len fakt netuším co obnáša výmena baterky v Breitingoch, ci to je niečo extra alebo bežná vec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zásadní problém, který já vidím je v tom, jestli vůbec na to mají vercajk. Viděl jsem stovky víček od Breitling dorvaných jak blázen....

Naprostá většina takovýchto kamrdlíků a potažmo i klasických hodinářů nemají základní vybavení na to, aby hodinky bez rizika poškození otevřeli.

Ono mít všechny klíče na Breitling, Rolex, Omegu atd všechny přísavky volant a já nevím co ještě všechno stojí fakt mordu. Tak to radši většinou nemají a je to pochopitelné. Vždyť se taky primárně nezaměřují na servis luxusních hodinek. Jejich zaměření je na všechny levný a max. středně drahý hodinky  a to jim taky ve 99,99 % lidi nosí. Takže logicky běž, tam kde to dělají běžně, kde se na to specializují. Sice tě to bude stát o nějakou kačku víc, ale máš Breitling a ne Casio. 

Ruda.

To není nic proti klasickým krámkům, s těmi já nemám žádný problém. V mnoha případech jsou tam hodináři borci, na které jen tak nikdo nemá. Jenom dělají prostě jinou práci. 

Něco jiného jsou ty rychlovýměnkáři baterií v různých obchodních centrech a podobně. Žádné vzdělání v oboru, výbava a nářadí mizerná, hlavně udělat alespoň 10 baterek do hodiny po dvou kilech a že každý třetí hodinky sprasí ,, no víte ona ta výměna baterie nepomohla ''

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...