Přejít na obsah

5.Říjen 2020 - Snoopy Celebration


dabelM

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, VintageLover napsal:

OT: Tak ty Edy bych rád potom viděl někdy naživo. Bude nějaký Omega sraz? Vezmu skoro nenošené trezorovky 145.022 69 Pre-Moon s DON na 1039 tahu a přemluvím známého, co má 145.012.  Kubo, domluv něco jako posledně. :D

Uz jsem nad tim premyslel, ale doba je ted krapet proti. Myslim, ze na jare by si to zaslouzilo neco udelat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak když už ho tolik let vyvíjeli, ladili a optimalizovali do pouzdra Moonů, tak to bude asi logický další krok, tedy že v nové referenci bude tikat i nový strojek. Technologický posun je určitě fajn, ale zase na druhou stranu se zkomplikuje servis... Klasickou Lemanii 1873/ modifikovanou Lemanii umí každý solidní hodinář, ty strojky jsou skoro k neutahání, v případě nového cal. 3861, předpokládám, to tak snadné už nebude.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady se nadává na nápis nad Snoopym na cifru... a že je dýnko krásný, ale skoro infantilní.

Zajimavý, mám to úplně jinak. Dýnko mi přijde super, nápis mě taky nijak zvlášť neruši, ale co mi u všech Snoopy limitek brání si na ně třeba jen pomyslet, je ten čoklík na cifru. Prostě hodinky s pejskem na ciferníku bych nenosil, to mi přijde mnohem infantilnější než to dýnko. Navíc to strašně narušuje symetrii cifru a nepravidlná silueta Snoopyho ze vzdálenosti dvou metrů vypadá jako vada na cifru. O Snoopy Award mám načteno a souvislostem rozumím, ale nepomáhá to :)

Jinak ale musím ocenit všechno ostatní, jsou to nádherný hodinky. Barevná kombinace, čitelný modřené ručky, barva a struktura cifru, strojek, dýnko. Skvost. Kdyby se ten pejsek z cifru někam zaběhnul, byl by to megaskvost :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...