Přejít na obsah

5.Říjen 2020 - Snoopy Celebration


dabelM

Doporučené příspěvky

před 4 hodinami, Tag Heuer LV napsal:

Prípájam sa ku gratuláciám, lepší vstup do sveta hodiniek si nemohol vymyslieť sú parádne!

Ozaj a máš teda fakt dobrého kolegu 🙂

Diky vsem :) .... jen zjiistuji ze v posledni dobe nejak moc casto navstevuju weby s hodinkama/ o nich :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
V 11. 4. 2022 v 13:04, brownwld napsal:

Někdo nějaké novinky? :) 

V Bratislave si dali poziadavku AD 5 kusov na objednavku ( som medzi nimi) minuly rok, do dnesneho dna nemaju ani odozvu ci nieco vobec pride. Dufaju mozno v jeden max dva kusy… Mam tiez info ze do Ciech prisiel zatial jeden kus… 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po měsících...

Trošku jsem si po emailu zaplakal a dostal jsem z pražského Omega Butiku info, že od vydání došly do Prahy pouze dva kusy a zjistil jsem svojí pozici na waiting listu... no, takže asi budu muset pošetřit na second handy neboť moje pořadí začíná 4 a má dvě cifry :( Zkusil jsem nabídnout předplacení (pro případ, že existuje "waitlist pro socky" a "waitlist pro vážné zájemce"), ale bylo zamítnuto.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po 3 týdnech...

Odložím si tady takovou jednu osobní myšlenku.. totiž v minulých letech v době ekonomického boomu a růstu úplně na všem ceny hodinek letěly strmě vzhůru, s přicházející recesí a bear marketem odhaduji (pozn.: někdo samozřejmě věří, že už jsem u dna či blízko dna, já bych naopak řekl, že dokonce na začátku megakrize), že i na segment luxusních hodinek dojde a možná už dochází.. Spousta výrobců bude v těžkých problémech, případně zbankrotují. Mnozí i ze střední třídy budou mít jiný starosti, než jaký ocelový watche za 200-300-bambilión koupit. I spousta překupníku začne svoje poklady ve fóliích pouštět, protože budou prostě muset.. Hodně exkluzivní kousky mohou klidně i růst, ale v obecně rovině tipuju pokles, že i bublina v hodinkovém byznyse splaskne.  Nervozita na trzích je totiž velká, budeme svědky zcela výjímečného období..    

Upraveno uživatelem Axel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapisoval jsem se v červenci 2019, když jsem si přebíral Apollo 11 50th Ann. A stále nic. OB je navíc nekonzistentní v informacích: jedny už prý měli a dodali je zákazníkovi (já měl být na waiting listu číslo 2) a příště už jsem na řadě (to bylo asi před rokem), jindy byla informace, že jedny byly, ale vzal si je pan majitel, naposledy byla informace, že nebyly v ČR ani jedny. Závěr si uděláme asi každý sám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 minutami, brownwld napsal:

No naivni hlavne asi bylo zapisovat se u AD, pac zatim to vypada jako OB only hodinky. Asi jsem nezaznamenal kus, kterej by prosel rukama AD...

No pointa mojho postu nie je či AD alebo OB, ale asi to aj ty chápeš. To, že si ty nezaznamenal niečo, samozrejme neznamená že AD nedostane alebo nedostal už ten model.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...