Přejít na obsah

Návštěvník Dotaz

Doporučené příspěvky

Tobě někdo poslal součástky z Eltonu?Nepamatuji, že něco takové se v Eltonu stalo, aby se posílali součástky zákazníkovi nebo hodinářům. To, co jsi sehna

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                   Zase mas problem to pochopit,ze ích z tadial mam ?Ja som kupoval suciastky  do Prim ,ruskych,nemeckych,swiss z  velkoskladu hodinarskych suciastok Klenoty Bratislava , a oni kupovali Prim súč. z Chronoechny a Eltonu NMnadM!!!

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 10. 3. 2021 v 22:50, hodinar 1953 napsal:

... Na stole mam dvoje automatky a na obidvoch vola perovniku v stroji 1mm,preto nesli.Vola v perovniku a mostiku perovniku bola spolu ten 1mm!... Bez opravy mostika perovnika a upravy perovnika by cistenim nic nedokazal....

Bolo by fajn vidieť tú opravu. Mohol by si to vyfotiť a pochváliť sa svojím majstrovstvom?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ved vy tu nepotrebujete moje rady,mažete ích,tak sorry.Mam uz len tento obr. Su robene pre jedneho z vás,dufam ze bude zase spokojný s mojou balastelinou.

Ked nikto tu z hodinarov  nevidite na 66-kách po rokoch používania vydrate perovniky a mostiky,tak sorry.já ano! 

P1020448.JPG

Upraveno uživatelem hodinar 1953
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Berte, smaž ho! Úplně! Když už si tady stěžuje, že mu někdo maže příspěvky, tak mu to prosím dopřej s plnou parádou. Když má tolik zlepšováků a je takový borec hodinář, každý by tu uvítal jeho příspěvky a zlepšováky. Místo toho, aby sem něco dal a ukázal jaký je frajer, tak furt jenom tluče hubou na prázdno. 

Oprava vydřeného můstku pérovníku je samozřejmě možná několika způsoby. Konstatování, že nám mistr guru nebude prozrazovat jeho zlepšováky, protože si to nezasloužíme, je tak trochu mimo mísu. 

Klidně sem všechny způsoby popíšu a nebudu s tím dělat drahoty. Jestli je zájem, stačí napsat.

Ruda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Honza.mata,kde som napisal velky servis.To vydratie platni súkolia s perovnikom a perovnika ,nie je už ale bezný servis ,to ano.

Možná toto doporucenie od swiss hodiniek v prílohe niekomu ničo napovie a niekomu urciťe nič.Nemusite reagovat na moje blaboli,viem svoje a vy tiež.Fanuskovia fora si mozu urobit svoj nazor tiez.

servis hodiniek.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, Bert napsal:

No tvl. Hodinář a jeho poslední odstavec. Tak tomu říkám frajer. Takhle se prásknout. Ale já to oceňuji. Přiznání je přece polehčující okolnost ... 😀

 

Mimochodem, nevíte někdo, jakým jazykem to Hodinář vlastně píše? 

Asi tím co vyplazuje...mimo těch blábolů musí mít strašně oslintanou klávesnici.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samé bláboly ako  tvdím já ,sú na tom nete,že.Pokial ídu,až sa uplne nevyderie mostik perovnika a perovnik,netreba ích  servisovat.O nic ine mi neslo od zaciatku, ako o toto.Co uz ,vy mate ine presvedcenie nez ja,tí co tie clanky pisali. Viec nemam co k tomu dodat,vy nechavajte kludne hodinky tak bezat ,az sa dostanu do stavu,aky som opisal.

servis mechan.hod..png

Upraveno uživatelem hodinar 1953
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeronimo

s tím jazykem bych se netrápil,  bo Žemberovce opravdu nejsou Trenčín ani Žilina, spíše to chce odstup a klid. :notworthy: Jinak já zas tohle čtu se zájmem, je to z jiného okruhu a to je pestrost denního života. A staré časy.

 

 

Upraveno uživatelem eloga
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...