KralJan Posted May 30, 2021 Author Report Share Posted May 30, 2021 Nijak, je to jen potisk Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted May 30, 2021 Report Share Posted May 30, 2021 Já vím Ale působí to jako ruleta. To byla legrace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KralJan Posted May 30, 2021 Author Report Share Posted May 30, 2021 Ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heini Posted June 3, 2021 Report Share Posted June 3, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0Yd Posted June 4, 2021 Report Share Posted June 4, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kofolik Posted July 17, 2021 Report Share Posted July 17, 2021 V 7. 3. 2021 v 15:21, Chronopetr napsal: Nevím, co je to za typ, ani jestli jsou takto původní nebo nějakým šikulou různě smontované (koupeny na eBay za pár stovek), ale šlapou krásně a dělají i parádu. Retro jak blázen. Mas paradni hodinky... vyfot vic fotek ! Jaky je to prumer pouzdra bez korunky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
farookh01 Posted July 17, 2021 Report Share Posted July 17, 2021 Pre krpca, treba chronomagorstvo podporovať od mala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gombo Posted August 7, 2021 Report Share Posted August 7, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mason-Mac Posted August 13, 2021 Report Share Posted August 13, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chronopetr Posted January 19, 2022 Report Share Posted January 19, 2022 V 17. 7. 2021 v 12:14, kofolik napsal: Mas paradni hodinky... vyfot vic fotek ! Jaky je to prumer pouzdra bez korunky? Ty jo omlouvám se, ale jak mám jen tyto jediné Timex, tak sem do vlákna prakticky nezavítám. Měřil jsem průměr a je to 34 mm. Na výšku včetně nožek 40 mm. Fakt jsem zatím ale ani neměl čas pátrat v katalozích, jestli to je původní nebo si to nějaký šikula takto poskládal z jiných hodinek. Je to z USA nebo VB, za pár babek. Tenkrát to bylo do nějakých $25 bez výpalného a celních poplatků, takže i s poštou fakt asi za 6-700,- Kč. Klidně to může být nějaký ten indický "repas". Ale jedou fakt krásně, automat bez hackingu, ale s možností manuálního nátahu. Omlouvám se, že nejsou na ruce a ani dnes nebyly. Jen jsem chtěl odpovědět, když tu dotaz leží půl roku . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
patprom Posted January 29, 2022 Report Share Posted January 29, 2022 Přiznávám, neodolal jsem promo fotkám chtěl jsem je vidět naživo. A zkusit je za nějakých 1500,- není až tak velké riziko. Nemyslím si, že je budu kdy nosit, ale v hodinkovnici ještě trochu místa mám a třeba se zalíbí holkám z rodiny a bude je nosit některá z nich Link to comment Share on other sites More sharing options...
navrom Posted February 28, 2022 Report Share Posted February 28, 2022 V 4. 6. 2021 v 10:16, b0Yd napsal: Tato fotka mě inspirovala k pochlubení se. Velice podobný kousek nosím každodenně na ruce už 18 let. Bez problémů. První výměna baterie až po osmi letech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloga Posted April 21, 2022 Report Share Posted April 21, 2022 v poslední době hodinky skoro vůbec neřeším, tak beru quarzky, na práci ty Indigla, maj výdrž a slouží mi i k noční orientaci. Prostě superplus v rámci cena/výkon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Petr Jehla Posted May 7, 2022 Report Share Posted May 7, 2022 Dnes tyto jsou super je to verze s Indiglem a ono vlastně nic víc není potřeba Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted May 17, 2022 Report Share Posted May 17, 2022 Tak dam taky jednu s kousíčkem klávesnice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chronopetr Posted May 17, 2022 Report Share Posted May 17, 2022 před 21 minutami, geometr napsal: Tak dam taky jednu s kousíčkem klávesnice Ale tož ty jsou dobré! Můžu poprosit o referenci k modelu? Děkuji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted May 17, 2022 Report Share Posted May 17, 2022 Žádné referenční označení nemají. Kupoval jsem je v r. 2008 v Koscomu, když ještě Timexy prodávali. Kolekce se jmenovala "Automatic(s)". Dělaly se, co si pamatuju, také s bílým a tmavým (černým) ciferníkem s modrou vteřinovkou a pak s trochu jiným ciferníkem na tahu. Později měla kolekce trochu jiný tvar pouzdra (myslím, že bylo i větší) a podobu ciferníku. Ani jedny už se zřejmě nedělají / neprodávají. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anela Posted May 25, 2022 Report Share Posted May 25, 2022 se snoopym je kazdy cifernik hezci Link to comment Share on other sites More sharing options...
robik Posted October 26, 2022 Report Share Posted October 26, 2022 V 18. 5. 2021 v 14:36, janci1000 napsal: Pěkné retro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robik Posted October 26, 2022 Report Share Posted October 26, 2022 V 19. 10. 2020 v 17:57, Plina napsal: Je jim 22 let. Nosil jsem je prakticky do doby, než jsem objevil toto fórum. Jen mě mrzí, že jsem po pádu ztratil plechový dílek tahu u pouzdra, tak od té doby na kůži. Tak ty vypadají nádherně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts