Přejít na obsah

Pozlacené za rozumný peníz na zkoušku?


Doporučené příspěvky

Ahoj, tak nějak mám potřebu zkusit full goldy, ale nechce se mi kvůli nim rozbíjet prasátko, dokud nevím, jestli si sedneme. Vyrábí se něco za rozumný peníz? Abych si zkusil, jestli budeme nebo nebudeme kamarádi. Viděl jsem tuším něco od Seika (klasika pětky), ale existuje ještě něco podobného?

Jediný požadavek je měnění rozměr - 36 ideál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, díky za první příspěvky. Samozřejmě jsem myslel na zkoušku něco levnějšího - něco dejme tomu do 10k. Ne tedy plnohodnotné goldy za velké peníze. Rolady jsou ty, kterými to pak kdyžtak skončí, pokud se s tím skamarádím (Datejusty).

chci tedy něco podobného - ty Seiko 5 se mi zatím zdají nejlepší možnou volbou, protože jsem nic jiného nenašel. Tak jsem tak trošku spoléhal na vás. U těch Orientů mi vadí ten cifr - nekousl bych ho ani na test.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Než takhle utrácet, co zkusit pohledat po rodinných kredencích a ponosit protézu po babičce..?)

 

Pokud jde jen o odlazení barevných pocitů, tak ty seika asi účel splní, ale opravdový zlato bude o 30% težší a nepoměrně dražší, takže těch dojmů pak kupuješ mnohem víc a rozdíl bude větší.

Důležitý je i výběr barvy ciferníku, třeba modrý fg suby mi příjdou univerzálně hratelný, kdežto různý gold-champagně variace se mi už trochu kastují a já bych je třeba stylem neunosil/nesnesl..

Upraveno uživatelem jkba
Překlepl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodně taky záleží na stylu hodinek. Jinak fungují jednoduché oblekovky s tenkým pouzdrem a bílým ciferníkem na kůži, než diversky na masivním tahu s širokou lunetou a výškou 15mm a ještě jinak je to u starožitných hodinek, které byly ve velké míře zlacené.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tyhle asi pětky? se mi libej.. jen pánovi trošku přirostly :D 

Jednou jsem je zkoušel trošku pohledat a dost prodejců na chrono24 u nich psalo že už jsou celkem "rare" a cena byla 8-10k tak nějak..tak jsem to zatím nechal ležet.

IMG-afbfbd964651e8a2a2ae6d9c7ea22553-V.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...