Přejít na obsah

Ukládání příloh MS Outlook automaticky


vaba

Doporučené příspěvky

Existuje možnost v Outlooku nastavit automatické ukládání všech příloh (jak Doručená, tak i Odeslaná pošta), jak těch budoucích, tak i zpětně. Třeba někam do cloudu, případně složku v NB? A to bez toho, že uvedený email otevřu, pracuju s ním.

 

Děkuji

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj,

odpovím asi tupě, ale pokud máš pop3, tak se vše ukládá do lokálního pst souboru. Z toho se to dá extrahovat, nicméně pokud Tě zajímá ukládání každé lokální kopie bez otevření, tak to asi nepomůžu. Jako dá se nastavit pravidlo přeposílání někam atp., ale to asi nepomůže

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@vaba Uvědomuješ si vůbec co všechno dnes bývá v přílohách za bordel (nejen dokumenty, které můžou být jak na sviňu stejně pojmenované, ale i loga, vizitky, obrázkové podklady...)? Extrahovat a sypat samostatné přílohy "někam do složky" je kravina - radši se postarej o důkladné inkrementální zálohování aspoň u zvolených IMAP složek, pak neztratíš kontext a budeš se moct kdykoliv vrátit k čemukoliv. Jenže to tak trochu vylučuje už samotnej Utlouk, fakt nechápu že tím zmetkem ještě někdo dneska ztrácí čas... :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, priamo integrovana ficura v Outlooku na to neexistuje. Vies to riesit nastrojom tretej strany alebo VBA scriptom, ktory si budes spustat klasickym Outlook pravidlom pri prijati spravy. V prvom pripade neviem, ci existuje aj neplatena moznost, platenych par je. V druhom pripade okrem napisania VBA kodu este potrebujes v registroch systemu (ak sa bavime o Win) povolit tzv. unsafe rules pre Outlook.

“Zlate pravidlo” hovori, ze ak netusis, co su Win registre, radsej na to nesahaj, mozes to “vylepsit” viac, ako by ti bolo mile. 😁

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • vaba uzavřel téma

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...