Přejít na obsah

Levné quartzky pro každodenní nošení - prosba o radu


Doporučené příspěvky

a tak jsem se zamyslel trochu vánočně, dívaje se na své stádečko hodinek.

Připadám si jako ti televizní kuchaři-cestovatelé, co jezdí po světě a na ulicích , na tržištích a po rodinách a různých tlupách ochutnávají místní pochoutky. Žádné michelinské hvězdičky tam nečekají a nehledají, ale kolikrát si pošmáknou víc než v nóbl restauraci ;o)

asi skončím tu, nadšený mezi levnýma (no, popravdě "levnýma" ) kvarckama. Přestat si lhát, taky umění, ke kterému dojdeš až časem... a okolnostmi ;o)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 189
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 6 hodinami, olin001 napsal:

Hoď reálné foto na ruce datle ....

Tak právě nám aktualizují server. Tak jen tak zepředu a zezadu s nástavečkem od p. Frýdla, upraveným pomocí kombinačsk, pilníku a kladívka ;o)

IMG_20211229_140735.jpg

IMG_20211229_140756.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale no tak, pan Frýdl jen dodal polotovar - ten má ještě zúženou část co se strká dovnitř standardní překlápěcí spony.

Ale zde jsem měl na obou stranách koncovky, co potřebovaly napojení zvenčí, jedna 20 a druhá 19 mm. Tak jsem ten přebytek opakovaným ohýbáním odlomil a hranu pilníkem začistil.+ brusným papírem č.600 dokončil, a získal ten 4-dírkový díleček. Kladívkem jsem ho na jedné straně trošku zúžil mírným přihnutím těch bočnic.

Za mně dobrý, Boccia nekopala. Rolexky by to asi nevzaly ;o)

Upraveno uživatelem Datel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mimochodem, ten můj problém s hodinkami Hanowa (viz výše) se stále nepodařilo vyřešit. Během uplynulého roku jsem je už třikrát dával k reklamaci, protože se OBČAS (obvykle večer, poté, co jsem je sundal), na nějaký čas zastavily (někdy se zase samy rozešly, někdy jsem s nimi musel trošku pohnout - což jim úplně stačilo). Mezitím vždy normálně šly (a přesně), třeba několik týdnů. 
Problém je v tom, že když jsem je dával k reklamaci, u hodináře vždycky ležely několik týdnů a NIKDY se mu nezastavily. Prostě odmítaly v "laboratorním prostředí" zopakovat, co mi dělají v běžném provozu. Dokonce mi (při druhé reklamaci) hodinář vyměnil strojek za nový (asi čistě proto, aby se mě už zbavil 😉 ) - nebo aspoň tvrdil, že ho vyměnil - poté to bylo pár týdnů OK, ale pak se to zase několikrát zopakovalo. Teď už mu tam zase nějakou dobu leží a tváří se, že jsou úplně OK... 😞
Absolutně netuším, čím to může být, je to pitomá patová situace. Koupil jsem hodinky, a nemám je... 😞

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
V 8. 1. 2022 v 22:14, Pepino777 napsal:

A co prostě natočit na video hele hodinky stojej, hejbnu s nima a ejhle ono to tiká. Kuk pod stolek, žádnej magnet atp. To by mohlo servisu jako důkaz že si nevymýšlíš stačit ne?

Jo, to mě taky napadlo, ale nikdy se mi to natočit nepodařilo. Třeba proto, že jsem měl mobil pod těma hodinkama, a když jsem ho chtěl vytáhnout, tak se rozešly. Nebo jsem se jich nějak lehce dotknul dřív, než jsem to stihl natočit... 😞

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...