Tomáš Olomouc Posted November 3, 2020 Author Report Share Posted November 3, 2020 Jojo, pravda, popletl jsem to. Ale zase to "vyrovnávají" tou desetiletou baterkou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Olomouc Posted November 3, 2020 Author Report Share Posted November 3, 2020 V 2. 11. 2020 v 21:32, Tomáš Olomouc napsal: Pořád nejsem rozhodnutý, ale váhám asi hlavně mezi těmito: * Seiko SGEH69P1 (z druhé ruky) a * Casio MTS-100L-7A Oboje má safír a wr 100m. Nevylučuju ještě třeba ani Citizen BI5070-06A, ale ty mají jen minerální sklíčko a wr 50m... Máte nějaké srovnání? Asi by mi pomohlo je vidět všechny naživo, ale to asi v nejbližší době úplně snadno nepůjde... Nikdo nic??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted November 3, 2020 Report Share Posted November 3, 2020 Za mě ty Seika.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Olomouc Posted November 3, 2020 Author Report Share Posted November 3, 2020 před 2 hodinami, Spongebob napsal: Za mě ty Seika.. Kvůli designu, nebo mají i nějakou další výhodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pebe Posted November 4, 2020 Report Share Posted November 4, 2020 (edited) ještě jsem našel tyhle Orient, kožený řemínek dokoupíš dle libosti safír, 100WR, šroubovací korunka, day-date, NEšpičaté ručky Edited November 4, 2020 by pebe Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombas Posted November 4, 2020 Report Share Posted November 4, 2020 Můj styl to není, ale z těch tří uvedených se mi nejvíc líbí Seiko. A jak už jsem psal výše, kromě vzhledu a safíru bych nic víc neřešil, ta kvalita strojku bude ve všech případech dostatečná. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted November 4, 2020 Report Share Posted November 4, 2020 (edited) Presně, Seiko je mi prostě víc sympatický a má taky safír.. Orient u mě vůbec a od Casia bych bral jen Gshocky "na ven". Edit: za dva tácy toho není moc co vymýšlet Edited November 4, 2020 by Spongebob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anela Posted November 4, 2020 Report Share Posted November 4, 2020 z tech moznosti se mi nejvice libi casia, kde ocenuji plasticky cifr a tvar pouzdra. ovsem ty orienty taky nejsou k zahozeni a tah je dycky bonus navic! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted November 4, 2020 Report Share Posted November 4, 2020 ... i když skládanej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vraby Posted November 4, 2020 Report Share Posted November 4, 2020 (edited) orient a něco malinko přes dvojku edit: hledal jsem jen podle ceny Edited November 4, 2020 by vraby Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombas Posted November 4, 2020 Report Share Posted November 4, 2020 Chce bílý cifr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Olomouc Posted November 4, 2020 Author Report Share Posted November 4, 2020 (edited) před 10 hodinami, pebe napsal: ještě jsem našel tyhle Orient, kožený řemínek dokoupíš dle libosti safír, 100WR, šroubovací korunka, day-date, NEšpičaté ručky No, to je HODNĚ zajímavý tip, dokonce automaty (ani jsem nepočítal s tím, že by kolem 2000 Kč mohly nějaké existovat)! Díky moc! Tak teď mám to přemýšlení ještě těžší. (Jen koukám, že jsou trochu menší, jen 35 mm... no, asi bych je musel vidět naživo...) Nejsou automaty příliš hlučné? (Prý víc "cvakají"?) A není quartz přesnější? před 3 hodinami, vraby napsal: orient a něco malinko přes dvojku edit: hledal jsem jen podle ceny Díky, ale tohle už na na mě designově asi příliš velká divočina. Edited November 4, 2020 by Tomáš Olomouc Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombas Posted November 4, 2020 Report Share Posted November 4, 2020 - 35mm je opravdu málo, to jsou spíše dámské hodinky - automaty nejsou hlučné, občas může být slyšet jejich rotor, ale při běžném nošení to ničemu nevadí - automaty můžou mít denní odchylku cca -15/+40s, quartz do cca +/- 10s za měsíc - když automaty na 2 dny odložíš, zastaví se - i quartz hodinky tikají a někdy jsou docela hlasité Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombas Posted November 4, 2020 Report Share Posted November 4, 2020 Neodolatelná nabídka, WR sice jen 30m, ale švýcarská Ronda uvnitř: https://www.hodinky.cz/hodinky/frederic-graff-silver-dent-blanche-cognac-leather-fah-b006s.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geodet Posted November 4, 2020 Report Share Posted November 4, 2020 Že by byla Ronda nějaká hitparáda bych neřekl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombas Posted November 4, 2020 Report Share Posted November 4, 2020 Za litr? To stojí ten zbytek, Ronda je k tomu zdarma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Olomouc Posted November 4, 2020 Author Report Share Posted November 4, 2020 před 10 minutami, tombas napsal: Neodolatelná nabídka, WR sice jen 30m, ale švýcarská Ronda uvnitř: https://www.hodinky.cz/hodinky/frederic-graff-silver-dent-blanche-cognac-leather-fah-b006s.html Pěkné, ale nemají ukazatel data. (A výrazně preferuju safír...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombas Posted November 4, 2020 Report Share Posted November 4, 2020 však to byl spíš vtip, než seriózní tip Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted November 4, 2020 Report Share Posted November 4, 2020 Swiss movement. V tom bude nejspíš swiss jen ta Ronda. To bych vzal radši elektrickýho japonce, než tohle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Olomouc Posted November 4, 2020 Author Report Share Posted November 4, 2020 před 27 minutami, tombas napsal: však to byl spíš vtip, než seriózní tip Aha. No jo, já jsem laik, tyhle nuance nepostřehnu... Ale díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts