Přejít na obsah

Objímka kov. otoč. SPORT 1


Doporučené příspěvky

Ty jo - to koukám jako puk, že by Parexo dělalo lunetu jako takovou na PS1 - o tom slyším poprvé. Nepleteš si to náhodu, nevypadla ti jen plastová vložka lunety od Parexa? Ta tam totiž vůbec nesedí a je volná a dá se lehce ztratit... 

Jinak já jsem kupoval originální původní lunety v krásném stavu a dal jsem za ně 2,5-3,5k. Levnější byla bez vložky lunety a dražší s vložkou. 

Levná ale opravdu extra jetá se dá koupit hádám už od stokorun, ale moc často se nevidí... hledal bych na antik-hovorka a aukro. Dej pozor, ať jsou s drátkem - pokud ho nemáš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pan Ing.Hněvsa jeden čas nabízel originální díly. Bylo to ale pouze za předpokladu osobního setkání a momentální nálady pana Pana mistra:) Dalo se u něj pořídit od originálních ciferníků na letecké po vložku lunety i s lunetou. Teď už nic takového nemá, teda aspoň to tvrdí. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 14 hodinami, Honza.manta napsal:

Já hromádku lunet mám, s vložkama už je to slabší, akorát nemám páru, jakou to má cenu.

 

Honziku ty máš hodinky o kterých se hodně lidem jen sní 😄 Moc dobře si vzpomínám na naše posezení u piva - to byla neskutečná záležitost! 

To je tím, že já jsem začal pozdě 😞 cca 7 let zpátky a to už se nikde nic moc sehnat nedalo - v Parexu jsem se chtěl několikrát stavit i osobně - jel jsem kolem a hledal jsem to tam, ale nenašel. Vím, že okopíroval jedno pouzdro na letecké automaty a to bylo jako první fejkové šířené do světa. Na začátku jsem si je málem také koupil. Jo a vlastně moje první na aukru vyhrané PS1 měli ručky, ciferník a armovák z Parexa (netušil jsem to - tady jsem se zaregistroval následně). 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 3. 11. 2020 v 21:30, Honza.manta napsal:

Já hromádku lunet mám, s vložkama už je to slabší, akorát nemám páru, jakou to má cenu.

 

Doma jsem nakonec jednu lunetu PS1 našel, ale je bez pérka (drátku). Nemáš jenom pérko? Nebo lunetku a případně i vložku za rozumnou cenu? Mohu nabídnout lunetu PS2 🙂 

Vyrobit si to péro (drátek) do lunety by neměl být asi velký problém, co myslíte vy ostatní?

Upraveno uživatelem Qwertz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...