Chegi Posted November 19, 2020 Report Share Posted November 19, 2020 (edited) I když jsou ty Tudory v prodejní sekci hezké, tak nesplňují zadání - jsou to 34mm. Koba shání 36-39 Ještě tu nezazněl Nomos. Velikostí se většina modelů v pohodě vejde do parametrů a mají i vlastní tahy, byť uznávám, že asi nemusí sednout do vkusu každému. Nomos club date má 38,5mm a i s cenou za tah se pohybuješ cca 57 za nový hodinky. Edited November 19, 2020 by Chegi Link to post Share on other sites
Koba Posted November 19, 2020 Author Report Share Posted November 19, 2020 Co se týče těch tudoru, tady bych možná u té velikosti změnil názor, vzhledem k mému malému zápěstí bych hecnul i 34mm. Nomos mrknu ještě díky za tip Link to post Share on other sites
tombas Posted November 19, 2020 Report Share Posted November 19, 2020 Obvod zápěstí je jedna věc, ale ještě důležitější je šířka. Můžeš mít i větší hodinky, pokud nebudou mít dlouhé nožky, které přesahují okraj zápěstí. Sleduj spíše hodnotu lug to lug, než průměr pouzdra. Link to post Share on other sites
cayman Posted November 19, 2020 Report Share Posted November 19, 2020 před 1 hodinou, Koba napsal: Co se týče těch tudoru, tady bych možná u té velikosti změnil názor, vzhledem k mému malému zápěstí bych hecnul i 34mm. Nomos mrknu ještě díky za tip Ehm, jenom pro info, ja je prodávám jsou to 36, jsou o 21 let mladší, full set a stojí o pět míň... Jsem z Prahy jestli chceš můžeš si je přijet zkusit inzerát zde Link to post Share on other sites
cayman Posted November 19, 2020 Report Share Posted November 19, 2020 Jo a ještě jsou day date a v záruce, ti závidim takovouhle nabídku na chronu za ně nějakej němec chce i 80.., já je prodávám za co jsem je koupil protože chci sportovnější a víc tool hodinky, protože si tyhle pořád sundavám abych jim nic neudělal a to nemam rad, předtim jsem měl seika a s těma jsem dělal všechno, ale zase jsem chtěl něco lepšího, to je pořád dokola, to asi tady nemusim nikomu vypravět Link to post Share on other sites
Recommended Posts