Přejít na obsah

Vojáci s hodinkami - fotky


Klotzman

Doporučené příspěvky

Parádní plembáky.

To teda jo, Star Wars hadr.

Zato ty pytle na makovicích jsou příšerný, ti chlapi vypadají jak kdyby šli na maškarní za babouky. Rastafariánská národní garda vrací úder. :)

Taky by mě zajímalo, jak (míněno zdali) to funguje. Úplně vidím jak se to ve větru připleskne na obličej nebo v porostu nabodne na větev.

Upraveno uživatelem Klotzman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No IMO to funguje, mne raz vysvetloval jeden veteran WW2 ze udajne ani jasne cerveny baret nema z dialky taky demaskovaci efekt jak helma. Proste s helmou na hlave je na kilometre kazdemu zrejme ze si tam vukracuje nejaky vojacisko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

...podle označení asi tedy není, nevěnoval jsem tomu zas až takovou pozornost, fotky jsem stahoval z jednoho serveru, z vlákna věnovanému přímo SEAL, takže chyba na mé straně. :), přesto to na tom nic nemění, že Timexy jsou také mezi vojáky velmi oblíbené hodinky.. :)

Upraveno uživatelem FranaD
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Poměrně hodně litám v policejním vyrtulníku - Bell i Eurocopter při řízení policejních akcí a pravdou je, že piloti spíš používaj palubní hodiny a stopky co maj na palubě, ale všichni /včetně palubního personálu/ fasují "Braitle" typ teď nevím¨, ale mají dva horizontální displeje v sv. modré lunetě, jinak jich ale hodně nosí vlastní hodinky, digitálky zcela minimálně. Jinak fakt dobrý hodinky jsem především viděl na rukou dopravních pilotů, tam na koukání na hodinky  maj ty kluci skutečně čas a i náboje, aby si něco takovýho pořídili,, do příště dodám i něco fotek z letového prostředí a přesný typ Braitlů.. letu zdar

Pánové, skuste se někdy dostat do kabiny vrtulníku nebo aspoň sportovního éra. Místa není dost a většina pilotů používá to levnější železo nebo plast - riziko mechanického poškození je hodně velké. Znám pár pilotů, kteří na létání nosí Géčka nebo PRG/W. Na hodinky hlavně stihači, ale i vrtulníkáři nemají čas koukat. Pokud to jde, hodí si hodiny na HUD, jinak to nesíhají. A to nemluvím o letech s výškou kolem 5Om AGL nebo při vzdušných soubojích. Tam je zajímají letové a motorové údaje, lokátor a palivo. Lepší hodinky (jako Breitle) nosí do letadla jen ti, kteří se chtějí předvést, ale ani ti se na ně mnohdy nestihnou kouknout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Zdravím všechny,

doufám, že mi nebudete mít za zlé, když toto téma nepatrně prázdninově odlehčím. Níže najdete odkaz, jaké hodinky nosí izraelské vojandy. Nejedná se o žádná "peprná" fota, ale opravdu o fotky děvčat ve zbrani.... A hodinky jsou tam taky k vidění ;-)

 

http://www.usmilitaryveteran.com/israeliarmygirls.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...