Přejít na obsah

Vojáci s hodinkami - fotky


Klotzman

Doporučené příspěvky

http://www.ebay.com/sch/strickland_vintage_watches/m.html?hash=item4cf9b4a368&item=330606879592&pt=Wristwatches&_trksid=p4340.l2562

 

Môže sa mi z vás niekto vyjadriť k hodinkám military hodinkám Glycine, Hamilton, Bulova

 

Mal by som záujem, ale nie som si istý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PEARL HARBOR (Dec. 7, 2011) Pearl Harbor survivor David Shoup looks on at a wreath laying during the 70th anniversary of the attack on Pearl Harbor. Five thousand guests, including 125 Pearl Harbor survivors and other WWII veterans, attended the National Park Service and U.S. Navy-hosted joint memorial ceremony at the Pearl Harbor Visitor Center at the World War II Valor in the Pacific National Monument. (U.S. Navy photo by Mass Communication Specialist 2nd Class Mark Logico/Released)

 

 

Posted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no, ja jsem nemyslel zrovna vojaky v UK. dlouhodobe je z mistnich zakladen pryc kolem 30% stavu, takze celkem dost znamych a kamaradu rotuje nekde po svete... ti stastnejsi treba Kreta nebo Kuvajt, ti mene stastni Afganistan a predevsim Irak, aspon v poslednich dvou letech. kdyz jim ale reknu, ze jsou "armada", tak mne vzdycky opravi. oni prece nejsou od armady, ale od letectva. dost to rozlisuji (Navy, Army, Air Force). tim chci rict, ze mozna (ale moc sanci tomu nedavam) jsou i predpisy ci vyklad predpisu ruzne.

 

co se tyka "nasich" fousacu, tak je to spis dusledek ceskeho pristupu k predpisum a standardum obecne. co neni zakazano, je povoleno. to uz je muj - zcela soukromy a nepodlozeny - nazor, ale myslim si, ze pokud chce armada u nas ziskat aspon nejakou elementarni uctu, meli by se zacit chovat jinak. ale to je na jinou tematu, tyhle uvahy nad profesionalitou armady CR ;)

 

Cesi pokud vyjizdeji ven,presneji Iraq a Afgghan ,tak se holit nemusi,znam spousty vousacu a nikdy jim nikdo nic nerekl.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...