BoroBoro Posted December 1, 2020 Report Posted December 1, 2020 Ahojte. Mozno ze uz su podobne prispevky, neukamenujte ma hned. Poprosim o pomoc pri hladani kvalitneho hodinara /okrem p.Nagya v Rim.Sobote/ ,ktory robi automaty - ETA,Selita,Miyota, najlepsie ZA,TN alebo BB kraj. Dakujem za pomoc
BoroBoro Posted December 1, 2020 Author Report Posted December 1, 2020 před 33 minutami, Harwey napsal: Posli sem https://www.sinal.sk/ Dik za info. Nieco/niekoho v ZA,BB alebo TN kraji nepoznas?
BoroBoro Posted December 1, 2020 Author Report Posted December 1, 2020 Este dodam ze by pomohla aj info ohladne servisu Seiko okrem Koscom v Prahe. Mam s nimi velmi zlu skusenost
Harwey Posted December 1, 2020 Report Posted December 1, 2020 Inde neviem, mozno @Roman-ZA bude vediet
BoroBoro Posted December 1, 2020 Author Report Posted December 1, 2020 před 2 minutami, Harwey napsal: Inde neviem, mozno @Roman-ZA bude vediet S tym co si mi odporucal mas dobre skusenosti?
Diablo1st Posted December 1, 2020 Report Posted December 1, 2020 A musí to byť v SR? Veď sa poštou dá riešiť aj ČR, napr. Jeronimo v Zlíne alebo Onyx v Jihlave.
Harwey Posted December 1, 2020 Report Posted December 1, 2020 Tomas Sinal je sikovny hodinar, viac nasobne pozitivna skusenost.
BoroBoro Posted December 1, 2020 Author Report Posted December 1, 2020 před 2 hodinami, Diablo1st napsal: A musí to byť v SR? Veď sa poštou dá riešiť aj ČR, napr. Jeronimo v Zlíne alebo Onyx v Jihlave. Ano, SR.
BoroBoro Posted December 1, 2020 Author Report Posted December 1, 2020 před 2 hodinami, Harwey napsal: Tomas Sinal je sikovny hodinar, viac nasobne pozitivna skusenost. Dakujem
ivan_989 Posted February 12, 2025 Report Posted February 12, 2025 Tomas Sinal je super. Fixol mi Omega AT kde nelicovala hodinova rucicka indexy, cena velmi vludna. Teraz som dal Cartier BB na generálku, zhoršila sa rezerva naťahu, som zvedavý.
tomcatt Posted June 3 Report Posted June 3 V 12. 2. 2025 v 20:10, ivan_989 napsal: Tomas Sinal je super. Fixol mi Omega AT kde nelicovala hodinova rucicka indexy, cena velmi vludna. Teraz som dal Cartier BB na generálku, zhoršila sa rezerva naťahu, som zvedavý. Vieš už výsledok?
wawrik Posted June 3 Report Posted June 3 Jo, stál som tam pred predajňou ako kretén s plnou kabelkou Japoncov a telefonoval s ním Pritom podľa webu mal mať práve otvorené (nemal) mal robiť všetko (nerobil, na dverách bola vytlačená ceduľka, že robí len renovácie švajčiarskych hodiniek).
ivan_989 Posted June 3 Report Posted June 3 Inak ako vopred dohodnutý nema význam k nemu ist. Ja vždy najprv píšem mail a overujem si či spraví co by som potreboval.
Recommended Posts