Přejít na obsah

Citizen Promaster SST


quattroRS

Doporučené příspěvky

Byl jsem zvědavý co to obnáší, tak jsem mrknul na video - odkaz ZDE stopovat se začíná v čase 3:35. Nevím jestli je to klam daný tím blbým světlem, nebo to tam fakt vrtí takové otáčky... no ono reálný smysl stopky na tisícinu nemají... ale aspoň se to vrtí 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vrti to velkym fofrem. Tisicinove sou pak v digitalu. Smysl u mechanickeho spousteni to urcite nema. Ale ma to fajn funkce, ktere pocitaji prumerne rychlosti. Pro zavod pravidelnosti super. Nastavis delku, stopnes zacatek a jak das konec, prepocte Ti to prumernou rychlost ;-).

A jinak ostatni klasicke funkce...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
V 8. 12. 2020 v 15:14, husakmartin napsal:

Připadá mi na to jak je Citizen renomovana a hodnotná značka, tak bych vynechal modely s digi displejem. Vždy to bude evokovat podradne digitalky. Alespoň ve mě. I když třeba model JY8020 není levný ani technický slabý, ale ten displej to vždy srazí. Zase muj subjektivní názor. 

...ja by som ten displej zrovna pri Citizen nezatracoval. Su to hodiny urcene primarne na velmi presne meranie a to je pri dispeji citatelnejsie a prehladnejsie. Taktiez nedam dopustit na duplexove modely od Citizenu (JP 2000, JP1010, JP3020) kde je displej doslova nutnost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...