Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 2. 7. 2021 v 12:36, Snekofon napsal:

Musím říct, že takto si představuji moderní pilotky a čím víc se na ně dívám, tím jsou mně sympatičtější, ať už číselník, korunka, a hlavně to že jsou to mechaniky a ne automat, kterých jsem už přesycený...jen co si obnovím fondík na hodinky, tak je zařadím na seznam ....

Zelos-Skyraider-3.thumb.jpg.4045d031376d1be65ce5fe6ebb1a664b.jpg

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Skyridery vyzerajú perfektne. Škoda, že sú všetky Sold Out. Ja uvažujem o Hammerhead V3. Z potápiek sa mi najviac páčia. Trochu sa však obávam veľkosti. Ale lug to lug 48mm naznačuje, že by mohli byť nositeľné aj na ruke 17,5 cm. 

Niekto tu písal o cene 350$, ale ja vidím 449$. Bola to uvádzacia cena? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@dandyVelikosti bych se na 17,5 zápěstí nebál... na ruce jsem je neměl, ale L-L 48mm mám vyzkoušené jako plně vyhovující - tak akorát. 350 USD byla zaváděcí cena, ale dá se sledovat uhrforum.de, tam se umí objevit zajímavý - v podstatě nenošený kus za rozumný peníz. Teď se tam prodávají bronzové HH1 s meteoritem za 399EUR, ale já si zkusím počkat na avizované bronzové HH3.

 

BTW Skyraider Spitfire považují stále za nejlepší moderní pilotky - pěkný strojek, titan, moderní interpretace klasického designu a číselník z plátu křídla této kultovní stíhačky - lepší materiál najít nelze - kam se hrabe MIG15 :) Jo není to IWC, ale nějak mně přijde, že tyto hodinky mají takovou auru, že to přebije hodně... akorát 1600USD od překupníků + vedlejší poplatky - holt mám i nehodinkové koníčky...  :) 

@yxcvbn- zajímavá volba - hledím že zrovna tato varianta se vyprodala první. Nešetři pak fotkami, ať vidíme jak to sedne na ruku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

...jsem se ani nezmínil: Mako V3 z příspěvku shora stránky jsou na prodej, včetně origo gumy (pěkně proclený a zdaněný🤨https://zeloswatches.com/collections/all/products/tropic-rubber-strap-22mm?variant=31255229988953

hodinky jsem měl na ruce jen na zkoušku, jinak "zrály" na vrtiči, nikdy ani nebyly pod rukávem, natož na ulici

inzerát hýr: 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po měsících...

Jj, ale není s tím zase moc papírování, pokud vyplní správně průvodní dokumenty. Vyplňíš a zacáluješ to online. DHL to zvládne většinou hodně rychle, posledně to zvládli z JPN domu za 3 dny :-)
Jinak Zelos by měl sídlit v Singapuru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

@_lip_ Hergot !!!! 🔝 Nějaký čas jsem na jejich stránkách nebyl a toto jsem vůbec nezachytil. Předpokládám 42mm verze. Mělo by se v Brně uspořádat nějaké setkání, protože na toto bych byl zvědavý a jinde to asi nikdy nepotkám. Na první dobrou to vypadá parádně, těším se až vyplodíš nějaké další fotky.👍

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, je to 42, ale měl jsem asi vzít tu 38, má to docela dlouhé nožky (L2L je 49), takže jsou o chlup větší, než by se mi líbilo.

Ten cifr je hodně zajímavý. Jinak je u tohoto modelu zajímavá konstrukce z tvrzeného titanu s vnitřním anti-magnetickým pouzdrem a nový spůsob mikroregulace ve sponě. Až bude chvilka, tak to zkusím nějak pofotit a popíšu zkušenosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...