Přejít na obsah

Prim Orlík L.E. 2020


Doporučené příspěvky

Když před několika měsíci zemřel děda, zjistili jsme, že nám vnoučatům nechal "něco na přilepšenou". V takové chvíli člověk nejdřív vůbec nemyslí na to, co s penězi udělá, ale po čase ta myšlenka nějak přirozeně vytane na mysl a začne "trápit". Nechtěl jsem tu částku rozpustit v běžných výdajích jako daně, faktury za energie nebo jídlo pro děti 🙂, a řekl si, že ji radši utratím za něco hmatatelného, co mi udělá radost, chvíli to vydrží a bude mi dědu třeba i připomínat (mám sklony k sentimentalitě).

Jednou v noci jsem při online prokrastinaci trochu popíjel a v alkoholovém oparu si vzpomněl na tyhle limitky, o kterých jsem před časem četl. Primky jsem vždycky chtěl a tyhle se mi fakt moc líbily. Navíc letošek (20) mají v datumce červeně zvýrazněný a pořadové sériové číslo roku (dvojčíslí) dědova narození bylo ještě neobsazené. Prostě začátek i konec, a mezi tím běh času. Bylo rozhodnuto.

Dnes dorazily a jsem z nich nadšenej. Jsou přesně takové, jaké by měly být a dělají přesně to, co by dělat měly - ukazují čas, krásně vypadají a připomínají mi někoho, kdo sice letos odešel, ale nikdy na něj nezapomenu.

DSC_0492.thumb.JPG.79a7e08c0a5adc7c91f35a84b6440f83.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za všechny reakce!

Nadšení z hodinek zatím neustupuje, byť v současné době mám spíš míň příležitostí je nosit než jindy. Tak se na ně alespoň doma koukám a občas si s nimi "hraju" (natahuju je, seřizuju a tak). 😎

Víc fotek určitě přidám, ale protože jsem dost mizernej fotograf, musím se na tom s někým domluvit. Snad to stihnu ještě letos. Hned jak je budu mít, postnu je sem. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...